Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou crea una nova àrea de Promoció de la Ciutat atribuïda a l’alcaldia

divendres 03 juliol 2015

Té com a missió planificar, promoure i desenvolupar les principals activitats, serveis i polítiques per generar riquesa, ocupació i qualitat de vida

 

Amb la creació del nou cartipàs municipal l’Ajuntament de Salou ha distribuït en onze àrees el seguiment del dia a dia de les diverses tasques municipals. Entre elles, alcaldia ha assumit noves funcions com ara l’Àrea de Promoció de la Ciutat. Aquesta nova competència en mans del màxim responsable municipal aposta per la transversalitat a l’hora de planificar, promoure i desenvolupar les principals activitats, serveis i polítiques que han de crear les condicions per a la generació de riquesa i fomentar la creació d'ocupació, el progrés social i la qualitat de vida. L’alcalde, Pere Granados, manifestava que “tots ells són eixos de dinamització i de progrés de la ciutat, encaminats a la promoció interna i externa pel desenvolupament local, i a donar suport a la iniciativa emprenedora i a impulsar activitats de projecció de Salou com un entorn estratègic per a l’activitat econòmica i l’ocupació i el benestar social”. En aquest sentit el batlle ha insistit en què “tenim grans oportunitats de futur i cal aprofitar el potencial del nostre municipi per seguir treballant en pro d’una millor qualitat de vida i major benestar per la nostra ciutadania”.

 

Pel que fa a les atribucions d’aquesta àrea seran les següents:

a) L’estudi, definició i proposta d’estratègies, plans, projectes i directrius d’actuació en matèria de promoció de la ciutat i el seu impuls per a la qualitat, l’excel·lència i la sostenibilitat.

b) L’atenció, diàleg i relació amb els ciutadans, els col·lectius, les entitats, les organitzacions, les institucions i les empreses, en les matèries esmentades.

c) La presa de decisions, tant en matèria d’estratègies, plans, projectes i directrius d’actuació, com sobre totes aquelles atribucions derivades de legislació sectorial relatives als temes esmentats.

d) L’impuls i canalització d’iniciatives referides en l’apartat a).

Galeria d'imatges

area.jpg
passeig_jaume_I_detalls03.jpg

Document Actions