Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou crearà una borsa de voluntaris formada per gent gran

Aquesta iniciativa s’ha presentat en el segon Consell Sectorial de la Tercera edat promogut per l'alcaldia

divendres 14 juny 2013

L’alcalde del municipi, Pere Granados, la regidora adjunta a Participació, Maria Jose Rodríguez i el regidor d'Acció Social, Pedro Lavilla, van compartir ahir amb uns 15 assistents el segon Consell Sectorial de la Tercera edat. En aquesta reunió, es va presentar una iniciativa per promoure el voluntariat de la gent gran amb una borsa de voluntaris coordinada des de la regidoria de Participació Ciutadana. També es va parlar de temes de civisme i activitats adreçades a la gent gran i es van recollir suggeriments de diferents temes.

En aquesta primera proposta realitzada per l’Ajuntament de Salou, es planteja la creació d’un grup de voluntariat encarregat de col·laborar en diferents accions o campanyes de conscienciació i civisme de la ciutat. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha comentat que “les persones grans són persones amb moltes capacitats i experiència que pot ser molt útil a la nostra societat” i donat que “sovint tenen més temps lliure i ganes d’ajudar i aportar els seus coneixements proposem crear aquest projecte de col·laboració”.  La regidora de Participació, Maria José Rodríguez va explicar que s’està treballant sobre aquesta idea des del Departament per tal que es pugui desenvolupar en la forma més adequada i en les condicions òptimes pels futurs voluntaris. Es preveu que aquesta proposta es tiri endavant després dels mesos d'estiu.

El consell assessor de la Gent Gran pretén tractar qüestions d’interès específic d’aquest col·lectiu per tal de treballar-hi conjuntament tot canalitzant les seves inquietuds. Aquest òrgan  vol escoltar al col·lectiu de la Gent Gran; el que comporta buscar una complicitat i una relació més estreta amb els més grans del municipi, bé com a representants d’associacions o bé a títol individual.

Galeria d'imatges

la_foto_5.JPG
la_foto_5.JPG

Document Actions