Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou culmina la 'casa dels joves' i dota d'un nou espai el Punt d'Informació Juvenil

dilluns 23 novembre 2009

A finals de mes s'enllestiran les obres de la masia Tous i el local polivalent annexe i s'inaugurarà l'equipament per la festa major d'hivern

L'Ajuntament de Salou ha invertit 815.000 euros en la millora, remodel·lació i recuperació de la masia Tous per a convertir-lo en la nova casa dels joves del municipi. Aquest matí, en una visita d'obres a les instal·lacions ubicades al carrer Maria Castillo s'ha pogut constatar que els treballs que realitza l'empresa adjudicatària de l'obra estan gairebé enllestits. 'Ens han garantit que la nova sala polivalent i espais d'assaig estaran a punt a finals d'aquest mes, i la reforma de la masia està ja enllestida', deia l'alcalde de Salou, Pere Granados. En aquest sentit, l'alcalde ha anunciat que el nou equipament s'inaugurarà durant la festa major d'hivern.
El complex de la Masia Tous consta de tres mòduls; el primer és l'edifici de la masia, un antic mas rehabilitat i que farà les funcions de Punt d'Informació Juvenil a la planta baixa i que a més compta amb una segona planta amb una sala de reunions i sala d'ordinadors. El segon dels mòduls 'de nova construcció- compta amb una altra sala polivalent en superfície molt lluminosa i dotada amb servei de bar i, al subterrani, un magatzem i dues aules insonoritzades de 100 metres quadrats cadascuna que serviran de locals d'assaig. El tercer local, encara pendent de reforma, actualment s'utilitza per als estudiants de la Unitat d'Escolarització Compartida, la UEC. 'En el moment en que estigui enllestit l'aulari de l'avinguda Pau Casals traslladarem els estudiants i es començarà la reforma d'aquest tercer mòdul', ha explicat el regidor de l'Àrea de Gestió de Territori, Marc Montagut.

Per la seva part, la regidora d'Infància i Joventut, Júlia Gómez, qui gestionarà el nou centre juvenil ha expressat la seva satisfacció per les 'bones condicions en les que es podrà treballar i, molt especialment, per dotar a tots els joves de Salou d'un espai per a desenvolupar les seves inquietuds'.
Actualment, el PIJ està ubicat al carrilet, en un espai no superior als 350 metres quadrats, en canvi, el nou espai triplica aquestes dimensions i supera de llarg els mil metres quadrats.
L'alcalde Pere Granados ha volgut recordar com 'la definició d'aquest projecte la vàrem fer nosaltres en l'anterior legislatura perquè tenim clar que el govern ha de tenir una política clara per als joves, amb un tarannà integrador i amb moltes ganes de dotar-lo de contingut'.

Document Actions