Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou debat sobre el paper i el futur dels treballadors socials

Aquest matí l’alcalde ha inaugurat unes jornades organitzades per STS Grup

dijous 17 maig 2012

L’acalde de Salou, Pere Granados ha estat l’encarregat d’inaugurar aquest matí, juntament amb el director general de STS Grup Àngel M Barberan i la delegada territorial de Benestar i Família, Anna Mª Solé,  les primeres jornades  “Parlem de Treball Social? És el moment de reinventar-se”.

L’objectiu de la trobada –a la que també ha assistit el regidor de Salut Pública i Qualitat Ambiental- Ramon Pascual- ha estat la de repassar la funció i objectius del treball social en un entorn com l’actual, de manca de recursos i de grans dificultats econòmiques, i alhora plantejar-se quines opcions té, a nivell laboral, el treballador/a social, ja sigui en noves oportunitats de treball o de formació. L’alcalde, Pere Granados, ha destacat que “davant la crisi i l’escassetat de recursos, els col·lectius més vulnerables són els que més malament s’ho passen, i per tant el treball social, el compromís social, és ara més important que mai, per impulsar politiques d’atenció, diagnosi i assistència als més desafavorits; ja des de la vessant administrativa i burocràtica, però també de seguiment per ajudar  a la persona a sortir d'una determinada situació, perquè el treball social ha de tenir com a objectiu la millora de les condicions des de la proximitat i la realitat dels problemes de les persones”.  En aquest sentit, Barberan ha assegurat que “el futur és ple d’oportunitats i que des de STS Grup treballem per aprofitar-les”, mentre que la delegada territorial també ha volgut reflexionar en veu alta sobre un “necessari canvi d’òptica que ens farà emergir i superar l’actual situació”.

La sala del centre cívic ha quedat petita per acollir a totes les persones que han volgut compartir un temps de reflexió al voltant de la tasca dels professionals del sector. L’esdeveniment ha estat  organitzat per STS Grup, en col·laboració amb el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, la URV, la Fundació Pere Tarrés, l’IMFE Mas Carandell i l’Ajuntament de Salou.

Galeria d'imatges

taula.JPG
public.JPG
public.JPG
taula.JPG

Document Actions