Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou demana a Ryanair que compleixi el conveni signat amb les administracions, i atribueix l’anunci a una estratègia empresarial

L’alcalde també suggereix que es busquin noves companyies d’aerolínies que ens connectin amb mercats emissors

dijous 30 juny 2011

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha lamentat profundament que l’aerolínea de vols de baix cost Ryanair vulgui deixar d'operar des de l'Aeroport de Reus a partir del 30 d'octubre. El batlle considera que “el govern català ha complert amb totes les obligacions i nosaltres també” i ha apuntat que “molt possiblement aquest anunci es deu a una estratègia per obtenir algun resultat extra”.
Malgrat tot, l’alcalde insistia en que és molt important que es recondueixi la situació amb Ryanair fent complir el contracte rubricat, però també demana que es comenci a treballar buscant noves companyies aèries que diversifiquin l’oferta de vols existents, que obririen competència i reforçarien les comunicacions amb mercats emissors consolidats i d’altres d’emergents. “A Salou li interessa que es mantinguin i reforcin les connexions aèries amb els mercats britànic, irlandès, alemany.. però també que es busquin més rutes que aportin nous fluxos de visitants i sobretot, com marca el conveni, que en temporada baixa es mantinguin els vols perquè ens ajuden a trencar la estacionalitat”.
Així,  Granados ha assegurat que és una mala notícia per al turisme de la Costa Daurada i molt especialment per al municipi que Ryanair pensi en trencar unilateralment el contracte vigent fins a 2013 ja que Salou es nodreix en part d’aquests visitants que aterren a Reus i destaca que les arques municipals hi fan una important aportació econòmica.
L’aposta de Granados és obrir mercats, diversificar línies i acabar amb el  monopoli de la companyia de vols de baix cost; tot tenint present que s’aposta perquè Ryanair continuï a Reus, però  "deixant la porta oberta" a nous operadors, ja siguin britànics, del Nord d'Àfrica o d'Àsia, ha dit.

Galeria d'imatges

foto_area.jpg
foto_area.jpg

Document Actions