Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou demana conscienciació per reduir el consum de plàstics d’un sol ús

dimecres 03 juliol 2024

L’Ajuntament de Salou, atenent al seu compromís amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient, impulsa accions que redueixen la utilització de les bosses de plàstic d’un sol ús entre la població.

Avui dimecres, 3 de juliol, Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic, l’Ajuntament de Salou fa una crida per conscienciar la població sobre els greus problemes que comporta l’ús indiscriminat de les bosses plàstiques d’un sol ús, per la qual cosa demana reduir-ne el consum.

El Govern municipal salouenc ha implementat ja diverses iniciatives per disminuir l’ús d’embolcalls i recipients plàstics d’un sol ús en totes les seves campanyes i actes públics; des de la promoció d’esdeveniments lliures d’aquests materials, fins a la incorporació de productes reutilitzables, i la instal·lació de contenidors específics, per tota la ciutat, que fan possible el reciclatge.

Marc Riverola, regidor de Qualitat Ambiental i Transició Ecològica, recorda que el Govern Municipal de Salou està compromès amb el fet de continuar treballant cap a un futur més sostenible, per la qual cosa promou l'ús d'alternatives reutilitzables i educa la comunitat sobre la importància de reduir el consum de plàstics.

Consells per a reduir l'ús de bosses de plàstic

●    Feu servir bosses reutilitzables: Porteu sempre una bossa de roba o qualsevol altra opció reutilitzable quan aneu a comprar.
●    Eviteu els productes sobreempaquetat: Opteu per productes amb el menor embalatge possible.
●    Recicleu correctament: Si teniu bosses de plàstic a casa, assegureu-vos de reciclar-los en els contenidors adequats.
●    Informeu i eduqueu: Compartiu aquests consells amb familiars i amics per augmentar la conscienciació.

Document Actions