Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou desplega el servei de salvament i socorrisme a les platges del municipi

dilluns 18 maig 2015

El servei comptarà en temporada alta amb 28 persones

L’Ajuntament de Salou  ha desplegat ja a les platges el servei de salvament i socorrisme amb un dispositiu de 22 persones repartides en 14 punts que s’aniran incrementant coincidint amb el punt àlgid de l’estiu fins arribar als 28 socorristes. Fins al 15 d’octubre el personal de socorrisme, que presta la concessionària Altesport SL, vigilarà de manera activa les platges de Salou amb bases fixes de salvament a Ponent, Llevant; Capellans; i la Llarga i també realitzant rondes per les cales que no posseeixen base de salvament fix.

Tot i que la temporada oficial va començar abans de Setmana Santa avui s’ha fet la foto oficial d’inici de servei. L’alcalde, Pere Granados, ha instat l’equip humà que conforma el servei a “oferir una bona atenció al col·lectiu de banyistes que passa dia rere dia per la platja amb gran professionalitat”.

Enguany, a més, també hi haurà altres activitats innovadores a la platja per tal d’ampliar l’oferta familiar. D’una banda, s’instal·laran diversos rentapeus per tal de poder netejar-se la sorra, així com nous mòduls de banys a la platja de Llevant. A més, també s’han instal·lat diversos jocs infantils a la platja de Capellans, així com al llarg de la platja de Ponent. Tots quests nous equipaments es complementen amb les activitats i serveis ja existents a la platja com un punt per a la pràctica del flyboard, les plataformes d’inflables, entre d’altres instal·lacions aquàtiques.

“Estem fent una aposta  molt decidida per millorar la qualitat del servei que oferim a les nostres platges com a gran actiu turístic del municipi”, ha assenyalat la regidora de Platges, Julia Gómez, qui també ha afegit que “Salou ofereix quasi vuit mesos de control i vigilància al litoral en un dels serveis més dilatats en salvament i socorrisme de tot el litoral”.

A part del capital humà importantíssim que presta el servei també es compta amb quatre cadires amfíbies especials per a persones amb mobilitat reduïda (prèvia cita; una ambulància exclusiva per a atendre les possibles urgències a les platges; una moto d’aigua; i una embarcació semi-rígida i amb dues plataformes lúdiques a  Llevant i Ponent (de l’1 de juliol al 30 de setembre). A més, per aquesta temporada es mantenen les dues cadires altes a la platja de llevant i a la Llarga per tal de facilitar la feina del personal. El servei de vigilància s’inicia a les deu del matí el torn i acaba a les vuit del vespre en temporada alta.  

Galeria d'imatges

web.jpg
P1150970.JPG

Document Actions