Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou destina 100.000 euros per a la concessió d’ajuts econòmics per a les despeses de subministraments la llar

dijous 02 abril 2015

El període de sol·licituds serà del 7 d’abril al 30 d’octubre de 2015 i cobrirà la despesa de llum, aigua i gas 

 

Donada la situació actual de crisis econòmica i la difícil situació de molts ciutadans, la Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Salou ha aprovat la creació de les bases per a la concessió d’ajuts econòmics amb l’objecte de reduir les despeses de subministraments de la llar (aigua, llum i gas) de l’últim semestre anterior a la convocatòria. L’import màxim que es destinarà durant l’any 2015 per a l’atorgament de les subvencions previstes en aquesta convocatòria serà de 100.000€.

Aquesta ajuda estarà destinada a totes aquelles persones físiques majors de 18 anys empadronades a Salou, que justifiquin dificultats econòmiques, sempre que compleixin els requisits específics descrits a les bases.

La regidora d’Acció Social, Martina Fourrier, ha explicat que “amb aquesta mesura es pretén donar suport econòmic puntual per cada mes de subministrament pagat durant l’últim semestre anterior a la convocatòria, amb un màxim de 480€ per persona beneficiària i així tenir un respir per poder afrontar les despeses de l’any 2015”.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

ajudes_accio_social.jpg

Document Actions