Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou destina 145.000 euros a subvencionar les entitats esportives

La Junta de Govern local ha aprovat la normativa per donar suport a les entitats i associacions esportives per al foment de l’activitat física al municipi

dilluns 10 febrer 2014

L’Ajuntament de Salou ha obert la convocatòria per a la concessió de subvencions esportives del municipi. Enguany, es destinen 145.000 euros a tal efecte, per tant la mateixa quantitat que l’any passat. Les sol·licituds s’han de presentar a l’OAC, al registre general de la Corporació, adjuntant tota la documentació que requereix la regidoria d’Esports. El regidor de l’Àrea, Felip Ortiz, ha explicat que “estem davant d’una convocatòria molt important que pretén donar suport a les entitats i associacions esportives per al foment de l’esport al municipi”.

Podran gaudir de les mateixes, la persona física o jurídiques que hagin de realitzar l’activitat/s en l’àmbit objecte d’aquestes bases, que fonamenti el seu atorgament o que es trobi en la situació que legitimi la seva concessió; els esportistes individuals que acreditin tenir domicili social a Salou amb una antiguitat mínima de 2 anys; les entitats esportives que tinguin equips de base o escola esportiva; les  entitats sense escola que tinguin algun equip que participi en categories d’alt nivell esportiu, a més d’aquells projectes o activitats puntuals sense ànim de lucre dedicades a la promoció de l’esport així com també a les associacions esportives.

Els requisits que han de complir les entitats i associacions esportives són les d’estar legalment constituïdes i inscrites en el registre d’Associacions; trobar-se al corrent de les obligacions fiscals amb l’Ajuntament de Salou i tenir domicili social a Salou, entre d’altres.

Els criteris de valoració per a la concessió de les subvencions es duran a terme a través d’una valoració d’aspectes com la memòria; els equips, la categoria, els participants o el nivell de competició o, en menor mesura, la col·laboració de l’entitat amb l’Ajuntament.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

2002_PAVELLO_MUNICIPAL_04.JPG

Document Actions