Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou destina 72.000 euros a la millora del carril bici de l’avinguda Pere Molas

dimarts 26 agost 2014

La Junta de Govern Local ha aprovat la memòria valorada per la reforma d’aquesta via  

 

La Junta de Govern local ha aprovat la memòria valorada d’actuació per la millora del carril bici de l’Avinguda Pere Molas que enllaça les poblacions de Vila-seca i de Salou pel costat de la vorera oest. El carril, amb una amplada de 2,70 m i amb un paviment asfàltic de 6 centímetres de  gruix, presenta en molts trams un deteriorament per l’acció de les arrels dels pins existents a la vorera.

La darrera junta de govern local ha donat llum verda al projecte, que han redactat els serveis tècnics d’enginyeria de l’Ajuntament, i que pretén dur a terme la reparació de diversos trams que afecten a un total 814 m de longitud, equivalent a 2.197,80 m² de paviment. “Som conscients que hi ha un manteniment a fer en aquest tram i en molts d’altres vials de la ciutat que s’han deteriorat pel creixement de les arrels, i per això estem actuant a través d’un pla integral de millora i manteniment de la ciutat que puja a més d’1,3 milions d’euros”, ha manifestat l’alcalde Pere Granados.

Els treballs previstos, que duraran un parell de mesos, un cop s’hagi licitat l’obra, procediran a la  demolició del paviment asfàltic existent; l’obertura d’una rasa de 30 cm d’amplada i 80 cm de fondària amb tallat de les arrels localitzades i per l’aplicació a la seva base i al lateral costat vorera de feltre geotèxtil anti-arrels. Un cop estigui preparada la base del terreny s’estendrà un nou paviment asfàltic en un gruix de 6 cm.

L'obra tindrà un termini d'execució de dos mesos a partir de l’adjudicació, si bé l’inici dels treballs no es podran executar en època estival per l’ús que se’n fa en temporada alta. El pressupost d'execució per contracte d'aquestes obres, ascendeix a  71.420,10 euros. La presentació de les ofertes es pot dur a terme fins al 17 de setembre des del perfil del contractant de la web de l’Ajuntament de Salou

Galeria d'imatges

bicicleta.jpg
carril_bici.jpg

Document Actions