Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou destina més de 100.000 euros a les associacions i entitats locals

Les associacions culturals, festives, juvenils i de veïns poden presentar la seva sol·licitud fins al 25 de març

dimecres 12 febrer 2014

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha obert el període de presentació de les sol·licituds per a rebre les subvencions municipals per aquelles entitats culturals, festives, juvenils i d’associacions de veïns durant aquest any 2014. A la darrera Junta de Govern Local celebrada aquest dimarts 11 de febrer s’ha aprovat la convocatòria. La partida total de la subvenció puja a  101.400€; una xifra que es distribuirà segons les peticions i les prioritats de cada entitat, i d’acord sempre amb les bases aprovades. Totes les sol·licituds s’hauran de presentar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’ Ajuntament de Salou,  fins al 25 de març d’aquest 2014.

Per accedir a aquestes ajudes cal que les associacions, amb seu a Salou, desenvolupin activitats socioculturals, valorant especialment aquelles que fomentin la creativitat i la participació veïnal. La regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, ha assegurat que “valorem la gran tasca que es fa en el dia a dia per part de les nostres entitats i associacions, i des de l’Ajuntament hem de poder estar al seu costat, i per tant oferir-los tota l’ajuda dins de les possibilitats actuals, però hem de reconèixer el seu mèrit”.

Així doncs seran subvencionades les activitats culturals programades i relacionades amb les arts escèniques i plàstiques, les ciències, les lletres, la música, les xerrades, col·loquis, cursos i conferències. A més, seran objecte de subvenció les activitats d’animació socioculturals, especialment les d’oci i de lleure destinades al foment de la creativitat i la participació veïnal. També es tindrà present a l’hora de concedir l’ajuda econòmica que les activitats tinguin lloc en el terme municipal de Salou o fora d’aquest, en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat, i que complementin i/o supleixin la competència municipal.

Les sol·licituds per concórrer a les convocatòries d’aquestes bases s’han de formular mitjançant impresos normalitzats que es facilitaran a les oficines de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou.

Entre els requisits demanats, s’estableix que cal estar degudament registrats al Registre General d’Entitats de l’Ajuntament de Salou i cal tenir seu social o delegació al terme municipal de Salou. Els objectius i finalitats han de coincidir amb els establerts per les bases d’aquesta subvenció.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

SUBV.jpg

Document Actions