Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou disposa ja d'un centre de formació per a adults regularitzat

dimarts 02 setembre 2008

El municipi de Salou comptarà a partir d'ara amb un centre municipal de formació de persones adultes reconegut oficialment, gràcies a un conveni signat entre l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya. Això significa que estarà inscrit en el registre de centres docents del Departament d'Educació i que deixarà de tenir la categoria d'aula'.

Fins ara, en aquest centre situat a la Masia Tous, al carrer Maria Castillo, s'oferien ensenyaments inicials (cursos de llengua castellana), formació instrumental (nivells I, II i III) i un curs de preparació de proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i superior. Aquesta oferta continuarà vigent i s'ampliarà amb el graduat en educació secundària
( GES). El regidor de Cultura, Paco Gaya, ha destacat aquesta novetat: 'Els alumnes de graduat podran examinar-se a Salou, en aquest centre que ara es dirà Àgora, i aconseguir el títol sense necessitat de desplaçar-se a altres localitats'.

Per als interessats en apuntar-s'hi, la matrícula començarà avui dimarts, dia 2 de setembre i es perllongarà fins al 19 de setembre: de dilluns a dimecres de les 16 a les 19 hores; i dijous i divendres, des de les 10 a les 13 hores.

Les classes començaran el proper de divendres i s'impartiran de dilluns a divendres, en horari de tarda-nit: des de les 15 a les 22 hores. Per tenir més informació es pot trucar al telèfon 977 38 88 51.

Document Actions