Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou distribuirà dossiers de treball entre l'alumnat que no disposi de dispositius o connexió a Internet

divendres 17 abril 2020

La regidoria de Serveis Educatius de l'Ajuntament ha arribat a un acord solidari amb el Departament d'Educació i els centres perquè els alumnes sense dispositius telemàtics puguin seguir els estudis del curs des de casa

Aquesta iniciativa anirà destinada a uns 130 nens i nenes del municipi, de diverses escoles i centres de Salou

L’alcalde Pere Granados sosté que 'amb atenció a la nostra població infantil, hem treballat per trobar una solució compartida per atendre les necessitats educatives dels infants de famílies que no tenen accés a Internet, en un moment d’emergència i de gran complexitat social i econòmica'

 

L’Ajuntament de Salou ha arribat a un acord solidari amb el Departament d'Educació de la Generalitat, a través dels Serveis Territorials, i amb els centres educatius de Salou pel qual distribuirà dossiers per treballar a casa entre els alumnes del municipi que no tinguin accés a Internet; i tampoc no disposin de dispositius telemàtics, com ordinadors o tauletes.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha mostrat satisfet perquè “en una situació d’emergència sanitària, econòmica i social com la que estem vivint, hem sabut respondre a les necessitats de l'educació dels nostres joves i infants, perquè ningú es quedi sense poder treballar des de casa, encara que no disposi de la tecnologia suficient”.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius de Salou, Julia Gómez, ha afirmat que “som especialment sensibles a les necessitats d’aprenentatge dels infants en el sí de les famílies i, per això, els ajudarem en tot allò que puguem en el tema de l’educació a distància, mentre duri la situació d’estat d’alarma”. L'edila ha afegit que "estem estudiant noves mesures per tal que tota la comunitat estudiantil de Salou tingui accés a les noves tecnologies, amb les eines necessàries".

Així mateix, Gómez, ha manifestat que "agraïm la tasca realitzada pel director de Serveis Territorials d' Educació a Tarragona, Jean-Marc Segarra, així com la professionalitat de la inspectora d'Educació i dels directors i directores dels centres educatius". També "destaquem l'esforç que realitzen tots els equips directius, el personal no docent i els mestres i professors que presten servei al municipi de Salou; que treballen intensament en el disseny, la preparació i la impressió de les activitats".

L'Ajuntament de Salou rebrà els dossiers de treball de mans dels centres educatius, que els prepararan amb les matèries i activitats escollides, i aleshores en farà la distribució entre els alumnes del municipi que necessiten l’ajut, uns 130 de moment, però a l’espera que la xifra pugui augmentar.

El seguiment de la realització del treball dels alumnes el duran a terme els tutors / es i els docents especialistes, que intenten estar en contacte permanent amb els estudiants i les seves famílies.

 

Document Actions