Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dona a conèixer la V edició del calendari de comerç

Demà es presenta el calendari i es lliuren els premis als nens guanyadors del concurs de dibuix

dimarts 15 desembre 2009

Des de l’Àrea de Comerç de l’Ajuntament de Salou, s’ha organitzat el V concurs de dibuix per a nens i nenes de P5 i primer (6 i 7 anys). El tema del dibuix que s’ha seleccionat per enguany és la teva botiga preferida. Entre tots els participants més de mig miler, s’han escollit 72 dibuixos (6 dibuixos per mes) guanyadors que formen part del calendari.

Aquest proper dimecres dia 16 de desembre es farà la presentació oficial del calendari així com el lliurament de premis als guanyadors. L’acte tindrà lloc a la Sala Xavier Turull a les 17.30 hores. El calendari, del qual s’han imprès 3000 exemplars, el distribuirà l’Ajuntament i l’associació de comerciants “365 dies Salou Vila Comercial”.

El regidor de Comerç, Pedro Lavilla, ha explicat que: “es una iniciativa conjunta amb els comerciants i de la que hem volgut per partícips els més petits amb els seus dibuixos”. A més Lavilla ha afegit que: “amb aquesta iniciativa podrem veure la visió que tenen els més petits del comerç del municipi i quins són aquells establiments que més els hi agraden”.

Document Actions