Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna la benvinguda a un grup d’agents de viatge d’Azerbajan i de Georgia

divendres 30 maig 2014

Turisme els ha acompanyat en una ruta per conèixer el municipi a més de visitar altres indrets de la Costa Daurada

 

Un grup d’agents de viatges procedents d’Azerbajan i de Georgia que estan interessats per Salou i la Costa Daurada visiten aquests dies el municipi i també realitzen una ruta per altres destinacions turístiques. Aquest grup de professionals ha arribat a la capital de la Costa Daurada de la mà Viatge Evasió Salou , i han estat rebuts a la seu del Patronat de Turisme per la directora-gerent Maria Targa. Durant els dies en que dura el fam trip per la zona coneixeran de primera mà l’oferta específica de Salou. També visitaran Cambrils i Reus. 

A Salou, han pogut presenciar l’espectacle de les fonts cibernètiques; a més de conèixer el parc PortAventura i altres propostes d’oci com els creuers; visitar diversos establiments hotelers de la zona i conèixer part de l’oferta d’interior com el Monestir de Poblet o Montblanc, entre d’altres punts d’interès.

Aquest grup d’agents de viatge de l’Est d’Europa porten des de dilluns viatjant per la zona i tornaran als seus països d’origen el diumenge. Per tal de poder oferir aquest paquet turístic per apropar els atractius turístics i atreure nous visitants de l’est, d’aquestes repúbliques emergents, s’ha comptat amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació , Oficines de Turisme de Costa Daurada i també amb el suport de l’empresa privada.

Galeria d'imatges

turisme.jpg
P1020191.JPG

Document Actions