Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna la benvinguda a una cinquantena d’agents de viatges i de turoperació francesa

La Capital de la Costa Daurada busca atreure el mercat de proximitat en una acció conjunta amb el Grup Travel Factory; Pierre & Vacances i juntament amb altres agents del territori

divendres 05 abril 2013

Un grup de 50 agents de Viatges i de Turoperadors  Francesos , com TravelFactory (Locatour), Thomas Cook, CWL, Lecrelc Voyages i Casino Voyages, han iniciat un famtrip per la Costa Daurada que avui els portarà a visitar diversos punts de la costa i molt especialment Salou i PortAventura on està previst que aquesta tarda l’alcalde Pere Granados els doni la benvinguda junt amb el regidor de Turisme, Benet Presas.  Aquesta acció pretén reforçar la imatge de Salou davant un mercat emissor que representa un 10% del total de visitants del municipi (segons dades del 2012) per darrera del mercat espanyol (35%), del Regne Unit (20%) i de Rússia (17%). De fet, només entre els mesos de juny i agost de l’any passat el turisme francès va superar els 4 milions de pernoctacions al municipi amb un total de 952.511 arribades.  L’acció –que es realitza per part del Grup Travel Factory i de Pierre & Vacances-  compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme,  de Turespaña,  del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, a més de Turisme de Tarragona i de PortAventura. Per Salou, aquesta acció “és molt important perquè tenim l’oportunitat de presentar la nostra destinació de proximitat i amb molts elements atractius per complaure i atreure visitants del nostre país veí”, ha assegurat el batlle.  Per la seva part, el regidor de Turisme, Benet Presas ha assegurat que  “es tracta d’una bona oportunitat de posicionar la marca i donar a conèixer la nostra oferta turística. El mercat francès viatja majoritàriament en família i ens ajuda a desestacionalitzar el municipi”.

Els agents estaran durant tot el dia d’avui visitant indrets de Salou i també a PortAventura on hi haurà una presentació de la destinació i ja, de cara a la nit, se’ls presentarà l’espectacle de les fonts cibernètiques. Aquesta delegació d’agents francesos també compta amb premsa especialitzada del país que s’encarregarà de transmetre la realitat de la Costa Daurada. Demà, aquesta delegació continuarà la seva estada duent a terme una visita per Tarragona. 

Galeria d'imatges

.jpg
.jpg

Document Actions