Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna la benvinguda al primer Pla de Qualificació Professional Inicial relacionat amb el turisme

El curs s’imparteix al Centre Atenea i compta amb una quinzena d’alumnes

dilluns 24 setembre 2012

Salou ha encetat avui el primer curs de formació reglada per a joves relacionat amb la branca d’hoteleria i turisme i que s’imparteix al centre Atenea del municipi. Es tracta del PQPI d’auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restaurant i bar; un perfil relacionat amb l’àmbit professional d’hoteleria i turisme i també per reforçar el sector econòmic i empresarial majoritari al municipi. Aquest Pla de transició al treball s'adreça a joves que han acabat l'ESO però que no han obtingut la titulació.

Aquest matí, l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, han visitat el centre i han saludat els alumnes així com els dos professors que imparteixen les assisgnatures. D’una banda, Llum Viruete i de l’altra, Sergio Martín, del restaurant del Club Nàutic de Salou. Granados s’ha mostrat molt satisfet perquè “amb aquest curs obrim les portes a altres cicles formatius relacionats amb el món del turisme. Estem molt interessats en seguir aquesta línia ja que pretenem que Salou pugui oferir als seus joves –com vosaltres- una formació adequada a l’oferta laboral que existeix a la nostra ciutat”.

Aquests estudis capaciten per preparar aliments i elaboracions culinàries senzilles, assistir a en la preparació d’elaboracions més complexes, i preparar begudes senzilles i menjar ràpid i tenen una durada d’un curs acadèmic.

Poden accedir a aquest PQPI les persones que no tenen el títol de graduat d’ESO i tenen almenys 16 anys l'any en què s'inicia el programa. Les persones que superen un PQPI obtenen una certificació acadèmica i professional que acredita les competències professionals adquirides i els permet fer la prova d’accés als cicles d’FP de grau mitjà.

Galeria d'imatges

a_laula.JPG
a_laula.JPG

Document Actions