Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna llum verda a l’ampliació en 8 hectàrees del càmping Sangulí

dimecres 22 juliol 2015

L’activitat turística del càmping s’incrementaria de 225 noves unitats d’acampada; la majoria amb mòbil homes però també amb tendes cottage de luxe

El ple de l’Ajuntament també ha aprovat el repartiment dels representants de l’Ajuntament en diversos organismes i ha tombat una moció d’ERC per l’adhesió de Salou a l’AMI

 

El ple de l’Ajuntament de Salou ha donat avui llum verda a la modificació del pla especial urbanístic que ha de permetre incrementar en gairebé vuit hectàrees l’espai d’activitat turística per al càmping Sangulí. Així, amb l’aprovació per part de tots els grups, s’ha donat llum verda inicialment al pla que està inclòs entre les partides Sangulí, La Parellada, Barenys i Formigueta, presentat per l’empresa Blagater, SL. Amb aquesta modificació –que s’haurà d’aprovar en la propera comissió territorial d’Urbanisme de Tarragona- també es durà a terme un canvi en l’entrada del càmping que passaria a ser pel vial de Cavet, en lloc de l’entrada actual que està a tocar de les vies del tren pel carrer E.

Aquesta modificació, comportaria una ampliació de l’activitat econòmica del càmping que inclouria més parcel·les per a la instal·lació de ‘mòbil homes’ i de tendes de campanya tipus ‘cottage’ de luxe i de grans dimensions. El projecte, que es troba en la fase final d’aprovació, ha estat valorat molt positivament pel batlle pel que significa com a millora de l’activitat econòmica-turística i per l’augment dels llocs de treball que comportaria en aquest sentit.

En l’actualitat en l’àmbit del Pla Especial ja hi ha un total de 885 unitats d’acampada. Amb la nova superfície adquirida i amb una redistribució dels espais no ocupats, la propietat pretén emplaçar un total de 200 noves unitats d’acampada aptes per a albergs semi mòbils i 25 unitats d’acampada de luxe; sense sobrepassar el que determina la legislació de turisme. Així, el Sangulí passarà a tenir fins a 1.110 unitats d’acampada.

El projecte, preveu fer una nova rotonda al vial de Cavet ja en terrenys de la propietat que articularia l’entrada i la sortida a la nova activitat, on també es construiria una nova àrea de serveis, recepció, bar i restaurant, zona d’aparcaments de llarga estada; zona especial d’aparcament per a autobusos i noves piscines, entre d’altres elements que conformaran una millor entrada al càmping així com un millor servei al visitant.

 

Altres acords

També s’ha acordat la moció de l’alcaldia per nomenar representants de l’Ajuntament en diversos organismes en la que s’aprova de manera rotatòria la presència de membres del govern i de l’oposició al CRT, a la Mancomunitat gestora dels Recursos Hídrics; al Consorci d’aigües; a SIRUSA...entre d’altres. Aquesta moció ha comptat amb 13 vots favorables (CIU, PSC i Guanyem); l’abstenció dels 4 regidors de C’s; a més dels vots en contra dels regidors del PP i ERC (4 en total).

Al plenari també s’ha debatut la moció que ha presentat el grup municipal d'ERC-AM per a l’adhesió de l’Ajuntament de Salou a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). La moció ha tingut un empat tècnic a 6 vots donat que ha recollit el suport dels 4 regidors de la llista de CiU (que ha donat llibertat de vot) i els 2 d’ERC; mentre que ha tingut el vot en contra dels 4 regidors de C’s i els 2 del PP.

En total, en la votació a ma alçada, hi ha hagut fins a 9 abstencions; entre elles la de l’alcalde i els altres 3 regidors del Grup Municipal de CiU que són independents i que formen part de FUPS. També s’han abstingut els 4 regidors del PSC i el regidor de Guanyem. El batlle ha expressat que per respecte a totes les idees i sensibilitats dels ciutadans de Salou i, a més, i en coherència a la trajectòria política de FUPS s’abstenia.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

ple.jpg
P1170965.JPG
02.3_PLNOLS_AVANTPROJECTE.jpg

Document Actions