Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dona suport al teixit comercial i empresarial del municipi, amb la posada en marxa d’una nova convocatòria d’ajuts econòmics

dimecres 14 juliol 2021

En total, es destinaran fins a 100.000 euros per a aquest programa d’ajuts, amb l’objectiu de fer front al nou escenari post COVID-19

Contempla cinc línies d’actuació: línia 1, per a noves activitats, amb local establert al municipi de Salou; línia 2, per a la renovació i modernització de l’establiment en l’àmbit tecnològic i digital; línia 3, per als elements i mesures que garanteixin la prevenció i seguretat davant el coronavirus; 4, per a la millora de la imatge comercial de l’establiment; i 5, per a la millora de la sostenibilitat i/o estalvi energètic

Les sol·licituds es poden demanar a partir d’avui dimecres, 14 de juliol, i fins al 31 de desembre de 2021; presentant la instància, via online, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, ha posat en marxa una nova convocatòria d’ajuts econòmics per donar suport al comerç, la restauració i els serveis de proximitat, amb l'objectiu de fer front al nou escenari post COVID-19, destinant un total de 100.000 euros. Es poden beneficiar d’aquests ajuts les persones físiques o jurídiques: autònoms i petites empreses de comerç, restauració i de serveis de proximitat de Salou.

La finalitat d’aquest programa d’ajudes és contribuir a l’adaptació del sector a la nova situació: la seguretat en els establiments com a element fonamental en la recuperació i la reactivació; les eines tecnològiques i digitals aplicades al retail per esdevenir comerços tecnològics de proximitat; els nous reptes davant la sostenibilitat; la millora de la imatge comercial de l’establiment; i les noves activitats, amb local establert al municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “des de l’Ajuntament, la nostra prioritat és continuar donant suport als sectors que més pateixen la crisi econòmica provocada per la pandèmia”. En aquest sentit, ha afegit que “aquests ajuts donen un impuls perquè puguin adaptar-se a la nova conjuntura i fer que els seus negocis siguin més competitius”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “atès que seguim en un escenari econòmic molt dur per al teixit empresarial local, volem reeditar els ajuts de l’any passat, ampliant les línies d’actuació, de tres, a cinc”.

Aquesta nova convocatòria contempla, per tant, cinc línies:

 • LÍNIA 1: Per a noves activitats, amb local establert al municipi de Salou.
 • LÍNIA 2: Per a la renovació i modernització de l’establiment en l’àmbit tecnològic i digital.
 • LÍNIA 3: Per als elements i mesures que garanteixin la prevenció i seguretat davant el coronavirus.
 • LÍNIA 4: Per a la millora de la imatge comercial de l’establiment.
 • LÍNIA 5: Per a la millora de la sostenibilitat i/o estalvi energètic.

Cal recordar que l’Ajuntament de Salou ja va obrir una primera convocatòria d’ajuts al teixit comercial i empresarial, el darrer any 2020, amb tres línies d’ajuts.

Pel que fa a la quantia dels ajuts, serà, per a la línia 1, l’equivalent a la taxa d’obertura, amb un import d’entre 700 i 1.600 euros. D’altra banda, per a la resta de línies, és a dir, 2, 3, 4 i 5, la quantia serà del 50% de les despeses subvencionables, fins arribar a un màxim de 750 euros.

Es consideren despeses subvencionables aquelles que corresponguin a la naturalesa de l’activitat, realitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021. També es tindran en consideració les realitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2020, per a aquelles persones que no van ser beneficiàries en la primera convocatòria del programa.

Les sol·licituds es poden demanar a partir d’avui dimecres, 14 de juliol, i fins al 31 de desembre de 2021. Caldrà emplenar la instància de sol·licitud específica, i presentar-la, via online, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), adjuntant tota la documentació requerida.

Més informació al web www.salou.cat/ajutsempresa2021; per telèfon o WhatsApp al número 687 209 435; o bé a través de correu electrònic, a l’adreça promocioeconomica@salou.cat

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

Infografia Subvencions Salou (1).png
Infografia Subvencions Salou (2).png
Infografia Subvencions Salou (3).png
Infografia Subvencions Salou (4).png
Infografia Subvencions Salou (5).png
Infografia Subvencions Salou (6).png
Infografia Subvencions Salou (7).png

Document Actions