Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna suport als grups musicals locals amb el Festival Andén nº Zero

Els dies 30, 31 de juliol i 1 d’agost a partir de les 21:30h la plaça de les Comunitats Autònomes es transformarà en un escenari amb música creada pels joves

dilluns 26 juliol 2010

La regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Salou ha impulsat una nova edició del festival de música Andén nº Zero amb l’objectiu de donar suport als grups musicals més joves del municipi tot  brindant-los l’oportunitat de participar en l’activitat de concerts que es duu a terme dins el municipi. El festival, que tindrà lloc els dies 30, 31 de juliol i 1 d’agost, comptarà amb 12 grups, quatre més que en la passada edició. Els artistes participants oferiran una música de qualitat enfocada i potenciada per joves i per als joves. La regidora de l’àrea, Júlia Gómez, ha explicat que: “la intenció d’aquesta iniciativa és recolzar des de l’Ajuntament a la joventut en totes aquelles inquietuds  que manifesten i potenciar així el seu talent”.

Els grups que participaran en aquesta edició són: Breakers Salou, Escola de Ball nou Estil, Escola de Dansa Sandra Rubí, Echao Palante, Mad Frogs, Mochohead, Fairant’s, Toquem Fuesta, Nikotina Assessina, Ego, Version Desc, Candymen, Tico Brae, Fastime i Fly Fish. Tot i que alguns d’aquests grups ja són coneguts a les comarques tarragonines, ja sigui perquè han guanyat premis, editat discos o bé perquè estan fent diverses gires a nivell local, tots ells han volgut formar part d’aquest festival i així donar-se a conèixer a nous públics i unir-se la iniciativa impulsada per  l’Ajuntament  que vol apropar la cultura i la música als més joves de Salou.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “cal donar suport a aquestes iniciatives ja que  recolzar a la joventut assegura a la societat  futur esperançador i a ells  els dona la possibilitat de fer la música que els agrada”. Granados ha afegit que “es per això que des de l’Ajuntament hem col·laborat tant econòmicament com cedint unes bones infrastructures per tal de que aquest certamen es celebri en unes condicions òptimes”. Des de l’organització del Festival, s’ha destacat la “immillorable predisposició que han trobat en l’edició d’enguany”.

Document Actions