Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna suport als grups musicals locals amb el Festival Andén nº Zero

Els dies 29, 30 i 31 de juliol a partir de les 21:00h la plaça de les Comunitats Autònomes es transformarà en un escenari amb música creada pels joves

dimecres 27 juliol 2011

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Salou ha impulsat una nova edició del festival de música Andén nº Zero amb l’objectiu de donar suport als grups musicals més joves del municipi tot brindant-los l’oportunitat de participar en l’activitat de concerts que es duu a terme dins el municipi. El festival, que tindrà lloc els dies 29, 30 i 31 de juliol comptarà amb 15 grups, tres més que en la passada edició. Els artistes participants oferiran una música de qualitat enfocada i potenciada per joves i per als joves. El regidor de l’àrea, Felip Ortiz, ha explicat que: “la intenció d’aquesta iniciativa és recolzar des de l’Ajuntament a la joventut en totes aquelles inquietuds que manifesten i potenciar així el seu talent”.

Els grups que participaran en aquesta edició són: B-Boys Breakers Salou, Escola de Ball nou Estil, Echao Palante, Mad Frogs, Mocho Head, Fairant’s, Ego, Version Desc, Tico Brae, Fastime, Tercer Pas, Malcobitch, Electric Rain, Frequency i DJ’s locals de Salou. Tot i que alguns d’aquests grups ja són coneguts a les comarques tarragonines, ja sigui perquè han guanyat premis, editat discos o bé perquè estan fent diverses gires a nivell local, tots ells han volgut formar part d’aquest festival i així donar-se a conèixer a nous públics i unir-se la iniciativa impulsada per  l’Ajuntament  que vol apropar la cultura i la música als més joves de Salou. Cal dir que la mitjana d’edat d’aquests joves va des dels 23 als 25 anys.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “cal donar suport a aquestes iniciatives ja que recolzar a la joventut assegura a la societat un futur esperançador i a ells  els dona la possibilitat de fer la música que els agrada”. Granados ha afegit que “es per això que des de l’Ajuntament hem col·laborat tant econòmicament com cedint unes bones infrastructures per tal de que aquest certamen es celebri en unes condicions òptimes”. Des de l’organització del Festival, s’ha destacat la “immillorable predisposició que han trobat en l’edició d’enguany i l’esforç del consistori per tirar endavant una nova edició de l’Andén”.

El festival comptarà amb la col.laboració dels Joves Informàtics de Salou, AJIS, que muntaran una carpa, de 19 a 21 hores, amb diversos videojoscs musicals com el Guitar Hero, per tal de que petis i grans gaudeixin de la música.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

DSC_7631.JPG
DSC_7633.JPG

Document Actions