Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna suport institucional per l’organització d’un congrés Europeu de Nutrició Avícola

dimarts 25 agost 2015

El centre de convencions de PortAventura acollirà del 8 a l’11 de maig aquest simpòsium avícola que reunirà més de 800 persones

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut al director de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (l’IRTA) -un dels Instituts d’Investigació de la Generalitat de Catalunya- el qual està portant el pes de l’organització d’un simpòsium europeu de nutrició avícola que se celebrarà al Centre de Convencions de PortAventura del 8 a l’11 de maig de 2017. El director de l’IRTA, Joaquim Brufau ha buscat el suport institucional per tal de tirar endavant aquesta trobada on s’espera que s’hi sumin unes 800 persones d’arreu del món relacionades amb el món de la nutrició i l’alimentació dedicada a l’avicultura. Cal destacar-hi assistents americans, tailandesos i xinesos, entre d’altres.

L’organitzador de l’acte serà l’Associació Espanyola d’Avicultura Científica, juntament amb l’Institut de Recerca Agroalimentària de Catalunya i comptarà amb el suport de l’Ajuntament de Salou.  

El congrés que se celebra cada dos anys compleix la seva 21 edició i és el segon cop que s’organitza a l’estat espanyol. En aquesta ocasió s’ha escollit Salou i PortAventura com a seu ja que es necessita disposar d’una logística e infraestructures molt importants. La finalitat pròpia del congrés és la de donar a conèixer i distribuir els coneixements sobre el sector i millorar els rendiments i la salut de les persones que consumeixen productes avícoles.

Galeria d'imatges

petita.jpg
P1180778.JPG

Document Actions