Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou dóna suport per segon any consecutiu al programa ‘Compartim taula’

dimecres 11 juny 2014

Està dirigit a les persones grans del municipi i es du a terme entre l’Ajuntament de Salou i  el Centre sòcio sanitari i residència assistida Salou de STS Grup

 

Aquest migdia s’ha signat un nou conveni entre l’Ajuntament de Salou i el Centre Sòciosanitari i Residència Assistida de Salou de STS Grup per tal de mantenir i continuar endavant amb el projecte solidari ‘Compartim taula’. Aquesta és una iniciativa de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) i compta amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis. Té per objectiu oferir àpats, de manera temporal, a persones grans necessitades.  

 

Avui, l’alcalde de Salou, Pere Granados i la directora del Centre, Carme Puigdengoles han signat el conveni que donarà continuïtat a aquest servei que pretén ajudar especialment a aquelles persones que viuen soles o tenen una xarxa familiar feble o deteriorada i greus dificultats econòmiques. “Les persones grans són un col·lectiu vulnerable que cal atendre de manera prioritària”, ha expressat el batlle. A més, cal tenir en compte la vessant social i relacional que el projecte facilita als seus beneficiaris, tots ells persones de 65 anys o més.

 

En aquest projecte el paper de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials de Salou se centrarà en la derivació de les persones que podran beneficiar-se d’aquest recurs. És tracta d’un servei temporal i, per tant, les persones beneficiàries podran fer ús d’aquest servei durant tres mesos. En determinats casos, degudament justificats, es podrà prolongar previ acord entre serveis socials bàsics i la direcció del centre. Els àpats seran proporcionats de dilluns a divendres -dinar i/o sopar- en l’hora del menjador del centre.

Des de l’Ajuntament de Salou es veu la necessitat de poder disposar d’aquest recurs ja que no existeix cap altre servei similar al municipi.  

 

Galeria d'imatges

conveni.jpg
P1030215.JPG

Document Actions