Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou du a terme un conjunt de millores en serveis a la Platja Capellans

S’estan invertint uns 200.000 euros en el condicionament d’equipaments i il·luminació, entre d’altres

dimecres 12 març 2014

La platja de Capellans està sent objecte d’un conjunt d’obres per incrementar-ne els serveis per al banyista i millorar les condicions de confortabilitat per als usuaris de la zona. Així, des de la regidoria de Platges s’estan duent a terme un conjunt d’obres que s’acosten als 200.000 euros. Avui s’ha dut a terme una visita d’obres per tal de veure els treballs que s’estan executant; d’una banda per al condicionament dels vestuaris del personal de salvament i socorrisme; a més de substituir l’actual mòdul de sanitaris mòbil per uns nous banys sota les escales d’accés al carrer Brussel·les, a un dels laterals de la mateixa platja i a tocar de les dependències de salvament i socorrisme. Per donar un correcte servei de desguàs a les instal·lacions sanitàries i de salvament i socorrisme així com a la mateixa guingueta de la platja també s’ha instal·lat  un nou clavegueram. Aquest conjunt de treballs estaran enllestits per la Setmana Santa i formen part del finançament subscrit per l’Ajuntament de Salou a través del FOMIT, el Fondo para la modernización de infraestructuras turísticas, depenent del Ministerio de industria, energía y turismo i tenen com a objecte continuar incrementant els serveis i la qualitat de les platges i el seu entorn. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “estem millorant infrastructures i serveis per tal de donar més facilitats a la ciutadania en una aposta ferma i decidida per les platges de Salou amb qualitat i per donar una major satisfacció als usuaris”.

A més, també s’està treballant en la il·luminació les muralles del Llatzeret, així com també a la mateixa platja dins el recorregut que s’inclou en la primera fase del camí de Ronda. Aquestes obres pretenen posar en valor el recorregut per sota de les muralles de caràcter defensiu que constitueixen un bé cultural d’interès nacional i per tant estan protegides per llei. “Aquest tram de camí de ronda, i la platja de Capellans han vist augmentar l’afluència de públic de manera molt important a totes hores i també fins ben avançada la matinada pel que ens hem plantejat la necessitat de dur a terme aquesta intervenció en il·luminació”, ha assenyalat la regidora de Platges, Julia Gómez. Les obres es duran a terme tant a la passarel·la per damunt del mar com a la mateixa platja, i fins al carrer Gavina.

L’any passat, aquesta platja ja va ser objecte de millores valorades en 40.000 euros en reposició d'arena , en la renovació de la passarel·la de fusta, la renovació de la façana amb una actuació sobre el mur de formigó , l’eliminació de grafits , a mes del manteniment de les baranes; nova cartelleria i altres actuacions .

Galeria d'imatges

visita_capellans.JPG
visita_capellans.JPG

Document Actions