Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou edita la nova guia d’activitats esportives de tardor-hivern

divendres 23 setembre 2016

S’incorporen novetats com les classes de suspension training, tallers de dansa del ventre i el vinyasa ioga

 

Les inscripcions estan ja obertes i es poden cursar presencialment a la piscina municipal, per internet o bé per correu electrònic

 

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou ha editat ja la nova guia d’Activitats Esportives Municipals pel curs 2016-17, un ventall ampli d’activitats físico-esportives per adults, gent gran i infants que s’iniciaran el proper dilluns 3 d’octubre. En aquesta guia s’hi recullen les diferents propostes esportives que van des de la natació (de dilluns a diumenge) i amb abonaments per a famílies, adults, infantils i jubilats i també amb la possibilitat de reduir les quotes si s’escull practicar la natació pels matins. A més, també existeix l’opció de contractar classes de natació particulars.

Altres esports que es podran practicar en aquesta nova temporada d’activitats són l’aeròbic, les abdominals, el body tono –encaminada a la realització d’exercicis cardiovasculars i de tonificació general-; el bosu - treball amb l’objectiu de millora cardiovascular i tonificació general i complementat amb abdominals, natges i cames, per mitjà d’una semiesfera de làtex amb què potenciar el teu equilibri, augmentar la teva força i resistència i millorar la postura corporal- ; el programa de cicle indoor -entrenament cardiovascular sobre bicicleta estàtica- ; el CTT Condicionament Total de Treball específic i combinat amb circuits d’alt impacte; el fitball; la gimnàstica de manteniment; Ioga; pilates; step dance o zumba, entre d’altres.

 

A més, existeix la possibilitat de fer-se amb un paquet de Fit-Actiu que inclou la combinació de la sala fitness amb les activitats dirigides i també sumar-hi l’abonament per a piscina amb bany lliure, més sauna i bany de vapor. O també amb abonaments per a majors de 55 anys de gimnàstica de manteniment.

El regidor d’Esports, Dani López, ha explicat que "amb aquesta nova oferta volem donar un nou impuls a l'oferta esportiva municipal. Hem incorporat noves activitats com el suspension training o el vinyasa ioga, tallers puntuals dirigits en gran mesura als usuaris del gimnàs, i a més, cada mes organitzarem activitats a l'aire lliure portant als usuaris a diferents indrets del municipi. “Per altra –afegia- banda, també vull destacar que es faran algunes jornades de portes obertes per a que els ciutadans i ciutadanes que no són usuaris habituals puguin provar alguna de les activitats que oferim”.

En aquest sentit, de cara al primer trimestre del 2017 s’iniciaran les classes de suspensión training que desenvolupa la força, millora la flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat de la part central del cos. També s’inclouen sessions de vinyasa ioga per aportar relaxació, equilibri, benestar i flexibilitat, entre d’altres; així com també, tres dies a la setmana activitats especials a partir de les 20,30h com la dansa del ventre.

Per més informació els interessats es poden adreçar a la recepció de la Piscina Municipal o trucar al telèfon 977 30 92 10. L'horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:30 hores o bé per correu electrònic a recepcion@salou.cat. Les inscripcions que es cursin via internet gaudiran d’un 5% de descompte en el preu marcat; aquells que optin per la inscripció trimestral obtindran un 10% de descompte en relació al preu mensual, i els anuals acumularan un descompte del 20%.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

esports.jpg

Document Actions