Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou edita la primera guia comercial de butxaca en quatre idiomes

dimecres 08 juliol 2009

La regidoria de Comerç i l'Associació 365 dies Salou vila comercial aposten per l'atracció del turisme rus


L'Associació 365 dies Salou vila comercial ha començat avui mateix la distribució de les guies comercials de butxaca que, per primer cop, s'editen en un format més manejable i que inclouen un plànol annex i desplegable. En total s'han imprès 13.000 guies, bona part de les quals, unes 4.000, es posaran a disposició de les diferents casetes que té el Patronat de Turisme, així com a d'altres punts d'interès per a la ciutadania i la resta es repartiran entre comerços, hotels, restaurants i altres establiments.

Una de les novetats d'aquesta guia és el canvi de format. 'Hem optat per una mida més reduïda, perquè es pugui posar a la butxaca i sigui més manejable per a l'usuari', explicava el regidor de Comerç, Pedro Lavilla, qui també ha assenyalat que la traducció a quatre idiomes facilitarà molt al visitant el coneixement de l'important teixit comercial de Salou. 'A part del català, el castellà i l'anglès hem pensat que el rus és un mercat emergent que hem de potenciar i aprofitar per a atreure ', explicaba Lavilla.

Així mateix, la guia, que té un vessant de servei al públic també inclou un apartat per al descobriment de la ciutat en el que s'indica una petita ruta pels monuments i indrets més emblemàtics del municipi. El president de L'Associació 365 dies Salou vila comercial, Joan Vicens, ha assegurat que estan molt satisfets del resultat i que la intenció és amb l'edició de nou material i, fins i tot, s'està treballant en nous projectes per rellançar una ruta comercial pel municipi. L'aportació de la regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Salou ha suposat una inversió de més de 5.000 euros.

Document Actions