Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou edita la primera guia de restauració Sabor Salou

Es tracta d’una publicació pensada per promocionar els establiments gastronòmics del municipi

dimarts 21 agost 2012

Després de l’èxit assolit amb les dues edicions de la fira Sabor Salou i la novetat d’enguany, el Gastrotour, l’Ajuntament de Salou ha volgut editar una guia per aprofitar el moviment generat en aquest sentit i dinamitzar els sector de la restauració al municipi.

La guia –de la qual se n’han fet 10.000 unitats en una primera tirada- està traduïda en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i rus) per tal que arribi al major nombre possible de persones. Es tracta d’un fulletó que sota el nom de ‘Sabor Salou, guia de restaurants’ recull alfabèticament gairebé una quarantena de restaurants, tavernes, pizzeries i altres establiments relacionats amb el món de la gastronomia i també el mercat municipal de manera molt entenedora ja que detalla els serveis de cada un dels negocis amb pictogrames.

A més, com tota bona guia, hi incorpora un plànol d’ubicació. Tots els establiments que han participat tant a la fira Sabor Salou com al Gastrotour tenen un espai reservat i d’altres s’han afegit per tal de figurar en aquesta iniciativa dels departaments de Participació Ciutadana i de Promoció de Ciutat. Això sí, per tal de marcar uns paràmetres, a la guia només s’hi ha inclòs establiments carta i servei a taula. “Creiem que és una guia que pot ser molt útil per al nostre visitant a l’hora d’orientar-se dins el municipi i optar per l’excel·lent gastronomia que es pot trobar a Salou”, ha comentat la regidora de Participació Ciutadana, Mª José Rodríguez.

La guia també incorpora un codi QR per tal de facilitar a l’usuari d’un smartphone la consulta de la mateixa.

 

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

guia_restaurantes.jpg
ssalou.JPG
ssalou.JPG

Document Actions