Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou encapçala a Catalunya el rànking d’allotjaments certificats com a Destinació de Turisme Familiar

Al llarg del 2011 s’han incorporat vuit noves empreses dins la marca, com recull l’informe del Patronat de Turisme

dimecres 22 febrer 2012

Salou continua treballant per consolidar-se com una destinació especialitzada en Turisme Familiar (DTF), i any rere any, són més els empresaris que aposten i creuen en aquesta especialització sumant-se a la marca promoguda per la Generalitat de Catalunya. A l’informe d’avaluació del 2011 que s’ha redactat des del Patronat de Turisme de Salou es posa de relleu com a la capital de la Costa Daurada al llarg de l’any passat fins a vuit establiments van obtenir l’informe favorable de compliment de requeriments bàsics que exigeix la marca creada per la Generalitat de Catalunya. Aquests es desglossen de la següent manera: cinc corresponen al sector de l’allotjament (Hotel Belvedere, Hotel Vil·la Romana; Hotel Gold River; Apart-hotel SunClub i el Golden Avenida Suites), a més d’un restaurant (Goretti) i dues empreses d’oferta complementària (BoscAventura, Drac Beach).

Amb aquestes noves adhesions, Salou se situa com la destinació certificada de Catalunya amb una major quantitat d’allotjament certificat; dels 202 establiments certificats entre les 13 destinacions catalanes amb aquest segell, 28 es troben a Salou, el que ens situa en un 13% del total de l’oferta. En aquest punt cal destacar que, tot i que es valora molt l’allotjament, la marca compta i certifica empreses de qualsevol àmbit del sector serveis: restaurants, empreses d’oferta complementària, empreses d’oferta d’oci familiar, lloguer de cotxes, comerç, etc...

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha volgut recordar que “l’esforç realitzat pels empresaris per tal d’oferir uns serveis de qualitat, sumat a l’oferta d’oci familiar de que disposa Salou encapçalat per PortAventura, ens posiciona com a una destinació de vacances de referència pel segment de mercat familiar”, a més de recordar el conjunt d’accions que es duen a terme al llarg de l’any encaminades a divulgar l’aspecte més familiar del municipi. Malgrat la bona posició de Salou com a DTF Presas ha volgut insistir que la previsió per aquest 2012 junt amb l’Agència Catalana de Turisme és la de continuar amb les tasques comercials per tal que més establiments apostin per l’especialització.

Dins del conjunt d’accions de promoció que s’han dut a terme durant el 2011 per donar a conèixer l’especialització com a destinació familiar dins els principals mercats emissors n’hi ha un conjunt d’incloses dins del Pla d’Accions de l’Agència Catalana de Turisme, que inclouen treballs de màrqueting i col·laboracions amb els principals tour-operadors nacionals i europeus; accions de promoció dirigides al públic als centres comercials del País Basc, Madrid o diferents ciutats del sud de França, o bé la participació a la fira especialitzada en famílies, Bebés&Mamás, que va tenir lloc a Madrid el passat mes de novembre, amb molt èxit de públic assistent.

Independentment d’aquestes accions, el Patronat de Turisme de Salou ha organitzat activitats per donar a conèixer als visitants del municipi l’oferta especialitzada per a famílies, i aportar uns serveis específics que els pares esperen trobar quan trien una destinació on viatjar amb els seus fills. Entre aquestes accions destaquen –segons recull l’informe del Patronat- les activitats infantils al Passeig Jaume I durant els mesos de juliol i agost amb inflables, espectacles i tallers variats. Tot i que Salou compta amb la certificació de Destinació de Turisme Familiar des del 2003, el projecte va començar a prendre forma el 2001, pel que enguany fa 12 anys que es treballa intensament per donar a conèixer Salou com una destinació especialitzada en famílies amb nens.

 

Galeria d'imatges

Inflable_dtf_salou_013.JPG
Inflable_dtf_salou_013.JPG

Document Actions