Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou encén demà les llums de Nadal i per primer any decora els carrers del nucli antic en col·laboració amb les escoles i instituts

dijous 04 desembre 2014

Enguany s’han doblat els motius d’il·luminació que s’han instal·lat als principals carrers del municipi

 

Salou encén demà divendres a les sis de la tarda la il·luminació nadalenca per donar el tret de sortida a la campanya comercial d’hivern. L’acte simbòlic tindrà lloc a la cruïlla entre la Via Roma i el carrer Barcelona on hi ha instal·lat el tradicional arbre de grans dimensions d’aquest eix comercial. Des de la regidoria de Promoció de Ciutat i Comerç s’ha destinat el mateix pressupost que l’any passat però s’han doblat els motius que decoren els carrers del municipi arribant al centenar; a més d’ampliar l’abast de la instal·lació als fanals de l’avinguda Pau Casals i també a la Torre Vella. Per la seva part, des de Cultura, es muntarà un petit concert nadalenc.

A més, enguany, per primer cop, s’ha integrat a les escoles i instituts del municipi en la decoració dels carrers comercials. Així, els Comerciants i Restauradors del nucli antic han apadrinat una vintena d’arbres de Nadal que han decorat els alumnes de les 5 escoles de primària de Salou (4 arbres cada escola): Vora Mar, Europa, Salou, Santa Maria del Mar i Elisabeth. “És el primer any que les escoles i els comerciants s’uneixen per dur a terme una acció pel Nadal tot fomentant la creativitat i buscant un Nadal més participatiu”, explicava la regidora de l’àrea Reyes Pino. En aquest sentit, els alumnes que han treballat en les decoracions dels avets han utilitzat només material reutilitzable creant peces molt originals i creant una exposició a l’aire lliure.

Però la decoració de la zona comercial d’enguany també ha comptat amb la col·laboració dels Instituts de Salou  (Marta Mata, Jaume I i Elisabeth), els quals han engalanat aèriament els carrers Església, Ponent i València per a l’ocasió.

Per tal de dinamitzar l’activitat comercial a més s’ha instal·lat una petita atracció de fira pels nens al carrer dels Pins amb la col·laboració dels Comerciants i Restauradors i els comerços d’aquesta zona   repartiran 1.un miler de viatges gratuïts entre els seus clients per poder gaudir de l’atracció que estarà instal·lada fins el dia 14 de desembre.

 

Fira Nadal:

De cara al proper cap de setmana, els dies 12, 13 i 14 de desembre de 2014, les regidories de Promoció de Ciutat i de Participació Ciutadana organitzen una nova edició de la fira de Nadal coincidint amb Santa Llúcia però en una ubicació nova. En total hi haurà 11 carpes al llarg d’aquests tres dies al carrer dels Pins i  a la part del carrer Ponent (a la zona de l’atracció de fira pels nens). A la fira de nadal es vendran productes típics i de regals a més de comptar amb la presència de les associacions com Càritas Salou, AFAS de l’Alzheimer i de lluita contra el Càncer Dr. Amadeu Pelegrí i altres de venda de diferents productes de bijuteria, joguines, artesania, etc. Els horaris de la fira seran de les 10:30 a 14:00h i de les 16:30 a les 20:00h.

Galeria d'imatges

encesa.jpg
FlyerEncesaXXSS.jpg

Document Actions