Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou encén la il•luminació festiva en els principals carrers de la ciutat

L’alcalde de Salou acompanyat de diferents regidors va prémer ahir el botó d’encesa de les llums de Nadal

dimarts 04 desembre 2012

Salou ja compta amb la il•luminació nadalenca en els seus principals carrers. L’alcalde de Salou, Pere Granados, va ser l’encarregat de prémer el botó d’encesa de llums donant el tret  de sortida al període nadalenc. Pel que fa a l’ornamentació del municipi enguany, entre les regidories d’Infància, de Manteniment Urbà, Serveis i Via Pública i  de Promoció Econòmica s’invertiran 30.000 euros;una altra part de la il•luminació de les zones comercials la paguen els mateixos comerciants. En l’acte va intervindre la coral “Crescendo” de l'IES Jaume I

Un any més s’opta per la instal•lació de bombetes de baix consum per reduir la despesa, tot congelant pressupost respecte a anys anteriors. “L’Ajuntament de Salou aplica una política de contenció en qualsevol tipus de despesa però considera important motivar el consum i continuar estant del costat dels negocis locals que es veuen obligats a afrontar un escenari econòmic actual”, segons va explicar ahir l’alcalde de Salou, Pere Granados.

Des del Consistori, es considera molt important fer un esforç en aquesta decoració per tal de promoure l’activitat econòmica i el consum en les dates de Nadal.  Entre les tres regidories esmentades s’il•luminaran punts estratègics del municipi com la plaça Europa; la Plaça Bonet; la rotonda del Carrer Via Roma; l’entrada de cada una de les urbanitzacions de Salou; la Torre Vella; la Masia Catalana; l’entrada al Pavelló d’Esports; les tres esglésies del municipi i la plaça Venus. A més també s’han instal•lat motius al Passeig Miramar; als carrers Pompeu Fabra, Cambrils, Guillem de Montcada, Sol, València, Carles Roig; al passeig de l’Estació; a l’ Avinguda Principat d’Andorra i Carles Buhigues; a la via Aurèlia; al carrer Carrilet així com al carrer Alfons V el Magnànim; entre molts d’altres punts.

Galeria d'imatges

premsa2.JPG
premsa3.JPG
premsa2.JPG
premsa3.JPG

Document Actions