Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou encén la traca per donar la benvinguda a les Nits Daurades

La directora general de Turisme, Marian Muro, pregonera oficial de les festes titlla el municipi de ‘cap i casal’ del turisme a Catalunya

diumenge 07 agost 2011

Salou ha donat aquesta nit el tret de sortida oficial a les ‘Nits Daurades 2011’. Malgrat tot, ahir dissabte a la nit, els Maldita Nerea, van fer vibrar les quasi 2.000 persones al ritme de les cançons del seu darrer treball ‘Fácil’ que es van aplegar al camp de futbol municipal en un dels actes previs de la festa. Avui però, i en el marc del Xalet Torremar, seu del Patronat de Turisme de la capital de la Costa Daurada centenars de salouencs, molts d’ells relacionats amb el sector turístic i amb la presència d’alcaldes veïns com el de Reus o Cambrils i el delegat del govern a Catalunya, entre d’altres autoritats a més de bona part dels regidors de la corporació municipal, s’ha dut a terme l’acte inaugural de la festa major d’estiu que culminarà el 15 d’agost i que és coneguda com a Nits Daurades.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez, han estat els encarregats de donar la benvinguda a la pregonera d’enguany. Es tracta de la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro. El batlle ha volgut destacar que “de la mateixa manera que una ciutat de la costa catalana com Salou, que basa la seva economia amb el turisme, no pot donar millor exemple d’hospitalitat i acollida als seus visitants que dedicant unes festes, tampoc podria sentir-se més complaguda que podent comptar, en l’inici d’aquestes festes, amb una persona molt implicada en el desenvolupament de les polítiques turístiques de la seva comunitat, Catalunya”; i és que per l’alcalde, el fet que una persona relacionada amb el turisme -amb una gran preparació en aquest camp- i que manté estrets lligams amb Salou i en la dinamització d’aquest sector es comprometi a ser pregonera de les festes significa que existeix una intensa complicitat per fer un pas endavant i de qualitat.
Per la seva part, la directora general de Turisme, després d’agrair la invitació ha definit Salou com el ‘cap i casal del turisme de Catalunya’. Després de fer un breu recordatori de com Salou va nèixer com a capital turística i fins a l’actualitat. ‘Salou s’ha consolidat dins el mercat internacional com una de les opcions de vacances amb més qualitat de la mediterrània’, ha apuntat, tot definint la capital de la Costa Daurada com ‘uns amfitrions de primera ja que organitzeu aquestes festes per implicar i oferir-les als vostres visitants’.

Muro, també ha destacat la implicació del sector públic i privat en pro de la qualitat dels serveis, no en va ’set milions de pernoctacions i dos milions de visitants l’any 2010 fan quecomptar amb una destinació com Salou sigui un luxe per Catalunya’:

En acabar el pregó, Marian Muro, ha estat l’encarregada d’encendre la Tronada des del balcó del Patronat al Passeig de Jaume I anunciant a tota la ciutat l’inici de la festa major d’estiu. Posteriorment, el passeig ha acollit la Nit del Foc amb una trobada de bèsties davant de milers d’espectadors que ha fet les delícies del visitants i ciutadans del municipi amb un multitudinari seguiment.

Galeria d'imatges

DSC_7915.JPG
DSC_8011.JPG
DSC_7952.JPG
DSC_7919.JPG

Document Actions