Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou enceta demà amb el pregó les Nits Daurades, la festa d’estiu

dimecres 06 agost 2014

El director executiu del Diari Segre, Joan Cal Sánchez, és la persona  que encetarà la traca i 9 dies d’actes

Demà a les 20,45h la capital de la Costa Daurada encetarà nou dies de festa amb el pregó que enguany pronunciarà el Director Executiu del Diari Segre, Joan Cal Sánchez. L’acte –obert al públic en general- tindrà lloc als jardins del Xalet Torremar, seu del Patronat de Turisme.

El pregoner d’enguany és periodista i director executiu del Diari Segre des del 1992; a més s’haver desenvolupat altres càrrecs dins d’aquest diari de referència de les comarques lleidetanes, entre ells el de Director. Precisament, enguany s’ha escollit una figura destacada de les comarques de Lleida per posar de relleu la bona sintonia entre aquests dos territoris i perquè molts lleidatans es nodreixen del gran atractiu turístic que ostenta Salou en les seves estades de vacances; ja sigui durant l’estiu o, per la proximitat del territori, durant tot l’any.

Joan Cal és també vocal de l’Associació Catalana d’Editors de Diaris (ACED); tresorer de l’Associació de TDT local privada de Catalunya  i vicepresident de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal; a més però també a més del seu vessant periodístic té una relació acadèmica amb la universitat on és professor de Post-grau de Periodisme de Proximitat (UAB-ACPC); Co-Director del Curs de Postgrau de Tècniques i Mitjans de Comunicació (UdL) i ponent en cursos d’estiu de la UPF. A més, ha estat autor de gran nombre d’articles en revistes especialitzades i ha treballat com a co-autor del llibre “Història de la Transició a Lleida”.

Totes aquestes activitats també les compagina amb aparicions com a tertulià habitual a ràdios i televisions com ara “La tertúlia” de Lleida TV; a L´Oracle de Catalunya Ràdio, al programa “Els matins de TV3”; al programa PuntCat de TV3 o a la Xarxa Noticies. A més, també ha estat  tertulià habitual d’El Matí de Catalunya Ràdio, ha participat en l’edició catalana del programa “59 segons” de TVE i escriu una columna diària al diari SEGRE.

Joan Cal Sánchez també ostenta diversos càrrecs a empreses com el de Conseller delegat de Prensa Leridana i Diari Segre S.L.; Conseller Societat Portal de Lleida S.L. (Lleida.com); Conseller de Radio Lleida, S.L.; Conseller de Lleida Pirineus Media Holding i  Conseller de TVLocal.Cat.

Un cop l’alcalde de Salou, Pere Granados faci els honors en la benvinguda i presentació del pregoner i a posteriorment al discurs de Joan Cal, des del balcó del Patronat de Turisme s’encendrà la gran tronada d’inici de les festes  i seguidament –a partir de les 21.30h- actuaran al passeig Jaume I dins la nit del foc els Diables Maleïts, les Bruixes Latemó, el Xaloc i la Morena de Salou a més d’una colla invitada de Tarragona: la Colla de Diables de Foc i Gresca.

El cap de setmana arribaran dos plats forts dins la festa amb les actuacions d’Extremoduro divendres i de Dani Martín dissabte.

Galeria d'imatges

bruixes.jpg
51.Diables_Bruixes.jpg

Document Actions