Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou enceta dijous el 46 Rally Catalunya-Costa Daurada

Com a novetat d’enguany cal destacar que arrenca amb el tram de proves o Shakedown

dimarts 19 octubre 2010

La primera novetat del 46 RallyRACC Catalunya-COSTA DAURADA, Rally de España, arrenca amb el tram de proves o Shakedown, que es disputarà dijous 21 d’octubre a partir de les 8.30 hores per als pilots prioritaris i des de les 13 hores per als no prioritaris.

Per a aquesta 46 edició, el Shakedown canvia d’ubicació, deixant-se de costat qualsevol zona de carretera convencional com era el cas fins al passat any, per convertir-se en un recorregut urbà i mixt, extraordinàriament pròxim al parc d’assistència de PortAventura i, per això, molt accessible al públic, un objectiu desitjat pels equips i plenament aconseguit, ja que aquest tram de proves el conformaran 2,940 quilòmetres mixtos (970 metres de terra i altres 1.970 metres d’asfalt), en el mateix terme municipal de Salou, en la zona coneguda com “Els Emprius”.

El RACC ha cregut convenient que un rally on la primera especial és mixta terra-asfalt hagi de tenir un tram de proves mixt, un fet que l’organitzador ha cuidat amb cura i que conformarà un espectacular mini assaig que gaudirà d’una visió excepcional per a l’espectador en les dues Àrees de Públic previstes, una en la zona de terra, on estarà ubicat per damunt de la calçada, i una segona Àrea al final de la zona d’asfalt. Aquest asfalt és estret i ràpid, cosa que obligarà a la col·locació d’elements per ralentir la velocitat dels cotxes, en tres ocasions.

Aquesta nova ubicació, la sortida de la qual està situada just al costat de l’autovia C-31B a Reus, a la mateixa entrada de Salou, permet que els pilots puguin tenir establerts els seus equips tècnics en el mateix parc d’assistència de PortAventura, facilitant així la logística dels equips, ja que el tram de proves es troba a 2,9 quilòmetres del mateix. L’accés del públic al Shakedown serà gratuït.

Us esperem a tots el proper dijous dia 21 a partir de les 19 hores al Passeig Jaume I de Salou, concretament a plaça de les Comunitats Autònomes on es farà la presentació oficial dels equips i dels pilots participants en aquesta 46 edició.

Galeria d'imatges

rally.JPG

Document Actions