Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou enceta dilluns la 37ena edició de la Festa del Calamar

Dilluns mateix començaran les inscripcions al Club Nàutic

divendres 25 novembre 2011

Amb l’arribada del mes de desembre la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou impulsa conjuntament amb el Club Nàutic del municipi la tradicional Festa del Calamar que enguany suma la seva XXXVII edició. Aquesta festa es desenvoluparà a partir del proper dilluns 28 de novembre i fins el 3 de desembre.  Segons  les bases del concurs els pescadors que vulguin participar en la festa es podran inscriure el mateix dilluns a partir de les 14.30 hores al mateix Club Nàutic. La sortida serà a partir de les 15:15 hores i fins a la posta de sol. Enguany, a més, s’han introduït alguns canvis en les bases; com ara que no està permesa la pesca al curri i també que inicialment s’estableix una única categoria, que com a màxim de 4 persones (3 tripulant i el patró). Sí el dia de inici es presentem cinc o més embarcacions de un únic tripulant , es crearà una segona categoria per un sol tripulant.

Segons la normativa establerta, a les 18.45 hores finalitza el temps límit de presentació el control de pes. Com ja és tradicional, els horaris d’inici i finalització del temps de pesca s’avisaran  amb el llançament d’un coet. Aquest any,  es repartiran trofeus   al 1r, 2n i 3r, al patró de cada categoria i record commemoratiu a la resta de participants. A més s’atorgaran els següents trofeus: el calamar més gran –per part del Club Nàutic-  i un altre premi per a aquell que pesqui el major nombre de calamars –per part de la Societat de Pesca de Salou. Per la regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, “és una tradició molt nostra que no podem deixar perdre i que té grans aficionats al municipi”, ha explicat.

El sistema de puntuació serà el següent:

CALAMARS …………. 100 Punts

SÍPIES ………………….. 20 punts

POPS ……………………  10 punts

Un cop finalitzada la festa, el sopar i el lliurament de trofeus serà el dissabte, dia 3 de desembre al Club Nàutic de Salou a les 21,30 hores. La reserva i venda de tiquets es farà al mateix Restaurant del Club Nàutic Salou. Les bases es troben  a la pàgina web de l’Ajuntament, www.salou.cat

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

cartell_calamar_copia.jpg
cartell_calamar_copia.jpg

Document Actions