Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou enceta el cicle infantil d’hivern amb un espectacle de titelles

Històries d’animals arriba aquest dissabte al Teatre Auditori de Salou

dijous 19 gener 2012

El públic infantil podrà gaudir aquest dissabte 21 de gener d’un espectacle on, sota el títol, ‘Històries d’animals’, reuneix un seguit d'històries i contes tots ells relacionats amb els animals i l'home, explicats a través de les titelles. La companyia Pengim Penjam porta a la sala gran del TAS un espectacle que farà reflexionar els més petits alhora que gaudiran d’una bona estona. Amb un naturalista com a narrador i una gallina una mica especial, la Blanqueta, s’explicarà què li passa al llop quan vol fer el mateix que la guineu o què li passa al porc que no vol tornar a casa; i de forma subtil, a manera d'endevinalla veurem quin es l'animal més animal i amb més capacitat d'autodestrucció.
L'espectacle és una crida, de forma indirecta, a la reflexió sobre el que estem fent amb la terra, i on, posteriorment els pares podran ajudar als nens a madurar-la a través dels contes com  la transformació d’un cuc en crisàlide i posteriorment en papallona; el conte de la guineu llop i el carnisser; la història de la serp; el conte de la tieta Pepeta i el porquet, entre d’altres.
L’obra es representarà dissabte a partir de les sis de la tarda. El preu per entrada és de tres euros; dos amb el carnet del Club Xic’s.

Galeria d'imatges

historiasanimals002.jpg
historiasanimals002.jpg

Document Actions