Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou enceta la Festa Major amb un pregó molt participatiu

La Festa Major d’Hivern de Salou ha començat amb molt bon peu enmig d’una nit amenitzada per l’actuació en escena de Jordi Rios; l’actor de Crackòvia que encarna al capità del Barça, Puyol; a Cruyff o al madridista Sergio Ramos

divendres 29 gener 2010

La Festa Major d’Hivern de Salou ha començat amb molt bon peu enmig d’una nit amenitzada per l’actuació en escena de Jordi Rios; l’actor de Crackòvia que encarna al capità del Barça, Puyol; a Cruyff o al madridista Sergio Ramos. Abans del pregó però, les pubilles i hereu del 2009 van cedir la banda a les noves pubilles que la Colla La Traca ha presentat per aquest 2010 i que representaran el municipi durant el proper any. L’alcalde, Pere Granados, en el seu discurs els va “encoratjar a complir amb orgull aquest encàrrec perquè sou el símbol i la imatge de Salou”. Per la seva part, la regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, va animar tothom a participar activament de la festa.

El pregoner d’enguany va pujar a l’escenari amb moltes ganes de fer-ho passar bé als presents i des de l’inici va recórrer a la broma i al gag per al d’aixecar les rialles i aplaudiments dels presents. Va exclamar “11 dies de festa... ni Déu va trigar tant en fer el món!”.

Al llarg del seu parlament també va fer referència a algunes dades singulars com ara el desè aniversari del Cor Crescendo o bé els 10 anys del col·lectiu Salou Teatre i, com no, als 30 anys del Cós Blanc. “Clar, com que teniu un programa de festes tant extens a algú se li va ocórrer trencar-lo en bocinets com confetti i així va començar el Cós Blanc!”, deia.

Després del pregó el nombrós públic que omplia el teatre auditori i molts altres curiosos que s’havien acostat a l’exterior del TAS van poder viure en directe la presentació d’una nova bèstia de foc batejada com La Morena; un animal marí de grans dimensions articulada i que corre damunt de rodes. El Mossèn Santiago Soro de la parròquia de Santa Maria va ser l’encarregat de beneir-la mentre que l’alcalde de Salou va encendre la traca inicial davant moltíssima expectació i amb les bruixes Latemor al seu costat.

 

Document Actions