Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou enceta una setmana d’actes dedicats a la tercera edat coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran

dimecres 28 setembre 2016

Aquesta tarda tindrà lloc un concurs de botifarra i una cantada d’havaneres mentre que ahir es va inaugurar la mostra de treballs manuals al passadís del TAS

 

La Regidoria de Benestar i Serveis Socials i Acció ha iniciat aquesta setmana un conjunt d’actes adreçats a la tercera edat del municipi. Es tracta de posar de manifest a través de diverses sessions el paper fonamental que tenen les persones de més edat a Salou. Per tot plegat s’han programat activitats pel desenvolupament de Polítiques d’Igualació i Sensibilització, coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran i conjuntament amb la gent gran del municipi, associacions de gent gran i govern local; organitzant una sèrie d’actes festius. Com ha assenyalat la regidora de l’àrea, estela Baeza, “la finalitat d'aquesta jornada festiva i reivindicativa és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d’interès d’arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l'envelliment”. Baeza, a més assenyalava que el conjunt d’actes s’han dissenyat pensant en els més grans i en col·laboració directa amb les dues entitats de gran municipals; d’una banda l’Esplai per a la Gent Gran, i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou.

 

Ahir a la tarda va començar la jornada amb una benvinguda per part de la regidora i la cantada de la Coral Alborada de Salou de l’Esplai de Salou a les dependències de la Sala Xavier Turull del TAS. Tot seguit es va inaugurar de l’exposició de treballs de l’Espai de la Gent Gran de Salou al Hall del TAS, els quals es poden veure fins el proper 2 d’octubre.

Avui, els actes continuen amb un concurs local de botifarra; i una posterior cantada d’havaneres a la Torre Vella. Dijous, es donarà pas a les actuacions d’artistes amateurs a la sala Europa amb l’objectiu principal de donar  l’oportunitat a totes aquelles persones que tinguin ganes d’actuar, cantar, ballar... de mostrar les seves habilitats davant el públic. Divendres es jugarà un concurs local de domino i diumenge serà el dia gran amb la missa homenatge al TAS i el posterior dinar en el qual es lliuraran els premis dels concursos locals de Botifarra i de Dòmino i posteriorment s’organitzarà un ball a càrrec de l’orquestra Ruben’s per als assistents al dinar fins les 19:00.

Apuntar finalment que el Dia Internacional de la Gent Gran, proclamat per l'Assemblea General de Nacions Unides l'1 d'octubre, vol convidar a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa vetllar per una vellesa digna i segura.

 

Galeria d'imatges

estela.jpg
DSC00045.JPG
DSC00048.JPG

Document Actions