Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou encoratja els estudiants de l'Institut Jaume I a convertir-se en emprenedors

dijous 20 octubre 2022

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez; i del regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha donat la benvinguda, avui dijous, als estudiants participants a les jornades d’Emprenedoria de l’Institut Jaume I de Salou

L’acte, que s’ha celebrat a la Sala Europa de l’Ajuntament, ha comptat amb la presentació a càrrec de la directora del centre, Carmina Fallada, que ha agraït l’assistència de les autoritats locals, del professorat dels cicles formatius i de l'alumnat

 

En la seva al·locució, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha donat la benvinguda a la directora de l’IES Jaume I, Carmina Fallada; al cos docent i als experts i professionals participants en les ponències, xerrades i tallers, així com als alumnes, que han omplert la Sala Europa. Pere Granados ha dit que “hem d’enfocar el nostre futur negoci amb plantejaments de viabilitat i competitivitat”, per la qual cosa “és important adaptar-nos, en el marc de la innovació i la sostenibilitat”.

També ha assenyalat que “és bàsic impulsar l’emprenedoria i el nostre potencial negoci cap a la transformació digital, per oferir un servei en sintonia amb les circumstàncies i tendències que ens envolten”. Segons ell, “aquesta digitalizació no se centra només en aspectes estrictament tecnològics; sinó que també es nodreix d’altres aspectes, com la mentalitat i l’esperit de recerca de solucions i alternatives”.

La idea d’organitzar aquestes jornades sorgeix el curs passat, arrel de participar en el projecte “Aules d’Emprenedoria”. Es confia en els joves perquè siguin creatius i en la seva capacitat emprenedora com a eina d’inserció laboral, segons ha apuntat la directora Carmina Fallada.

Galeria d'imatges

2.jpg
3.JPG
4.JPG

Document Actions