Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou engalana els seus carrers amb l'encesa de la il·luminació de Nadal

dissabte 05 desembre 2020

Enguany, l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, a més de la típica lluminària, ha apostat, també, per una decoració nadalenca sostenible, amb figures no lluminoses, interactives i de caire familiar

Els motius nadalencs es concentren, principalment, als carrers més comercials del municipi

 

Salou ja lluu engalanat, gràcies a la il·luminació nadalenca que es va encendre ahir divendres al vespre de la mà de l'alcalde de Salou, Pere Granados, que va estar acompanyat pel regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez; del president de Shopping Salou Comerciants i Empresaris, Juli Vilaplana; d'Elaine McParland, presidenta de l'Associació Empresarial de la Zona Turística de Salou (ASETS); i de Jaume Orteu, president de l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.

L'encesa va iniciar-se a la rotonda del carrer Barcelona amb Via Roma, un dels punts més cèntrics i comercials de la ciutat, on hi ha instal·lat un esplèndid arbre de Nadal, de 10 metres d’alçada, més 2 metres més de l’estel, construït amb materials no contaminants, respectuosos amb el medi ambient i de baix consum, tipus LED 100%.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “és molt tradicional que l’encesa de llums sigui el tret de sortida de tot el període nadalenc, una època per gaudir en família, malgrat que enguany la situació sigui diferent a d'altres anys”. L’alcalde ha fet una crida a la ciutadania perquè "celebri el Nadal amb responsabilitat i segueixi les mesures de seguretat establertes, per tal de protegir els nostres éssers estimats”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “a més de la típica lluminària, enguany hem apostat, com a novetat, per una decoració nadalenca més sostenible, amb figures no lluminoses i de caire més familiar, per complementar la il·luminació, que es poden gaudir de dia”.

Aquests elements, col·locats en diversos indrets del municipi, com l’exterior del Mercat Municipal, la plaça Bonet, el c. Barcelona, l’Espigó del Moll i la plaça del Carrilet, permeten a petits i grans poder fotografiar-se al seu costat i interactuar amb ells. A més, en col·laboració amb el Patronat Municipal de Turisme, es posarà en marxa un concurs d'Instagram per convidar les famílies a la seva descoberta.

Maiquez també ha indicat que “la decoració nadalenca i lumínica es concentra, principalment, als carrers més comercials del municipi, amb l’objectiu de dinamitzar i reactivar l’economia, en un període de compres més actiu, com és el Nadal”.

Cal destacar que totes les llums de lloguer col·locades als carrers comercials són tipus LED, caracteritzades per la seva eficiència energètica.

Galeria d'imatges

FIGURES PLATJA.jpg
ARBRE DE NADAL IL·LUMINAT.jpg
ARBRE IL·LUMINAT 2.jpg
FIGURES MERCAT.jpg

Document Actions