Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou engega el concurs d’aparadors de Nadal 2020

dimecres 09 desembre 2020

Poden participar-hi tots els comerços i empreses de serveis del municipi de Salou que disposin d’un local amb aparador, que reuneixi les condicions necessàries per ser decorat

Caldrà inscriure’s, enviant un correu electrònic a promocioeconomica@salou.cat o info@shoppingsalou.com, fins al 18 de desembre, indicant el nom de l’establiment i adreça, nom de la persona de contacte, telèfon i correu electrònic

El primer premi consistirà en 500 euros, el segon, en 300 euros, i hi haurà tres tercers premis de 200 euros. Els guanyadors es donaran a conèixer el dia 8 de gener de 2021

 

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de l'Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, engega el concurs d’aparadors de Nadal 2020, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent-lo partícip de l’embelliment de la ciutat durant les festes nadalenques.

Caldrà inscriure’s, prèviament, enviant un correu electrònic a promocioeconomica@salou.cat o info@shoppingsalou.com, fins al 18 de desembre, indicant el nom de l’establiment i adreça, nom de la persona de contacte, telèfon i correu electrònic.

Poden participar-hi tots els comerços i empreses de serveis del municipi de Salou que disposin d’un local amb aparador que reuneixi les condicions necessàries per ser decorat. La decoració s’ha de limitar, únicament, a l’interior de l’aparador que doni a l’espai públic i sigui visible des del carrer. Caldrà mantenir l’aparador nadalenc muntat i visible al públic durant tota la campanya de Nadal.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “aquesta iniciativa és una mostra de la motivació i de l’esperit dinamitzador dels comerços de Salou, alhora que serveix per posar en valor la qualitat i la innovació en els articles”. Granados ha assegurat que “el teixit comercial del municipi està duent a terme una molt bona política quant a producte i preus, i unes campanyes molt atractives per atraure el consumidor local”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “la intenció del concurs és motivar als comerciants locals a engalanar els seus aparadors i fer més vistosos els carrers durant les properes festes".

La temàtica del concurs és lliure, però relacionada amb el Nadal, fent servir el material per decorar que l’establiment cregui convenient. Tanmateix, no s'admetran aparadors la temàtica dels quals pugui ferir sensibilitats d'índole política o que facin apologia de la violència.

El jurat passarà per tots els comerços participants per fer-ne la valoració corresponent, un dia, dins del període en el què l’aparador ha d’estar muntat i visible al públic. Aquest valorarà els aparadors, segons els següents paràmetres: originalitat, impacte comercial, qualitat artística, il·luminació i respecte pel medi ambient.

El primer premi consistirà en 500 euros; el segon, en 300 euros, i hi haurà tres tercers premis de 200 euros. El jurat donarà a conèixer els guanyadors el dia 8 de gener de 2021.

Document Actions