Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou engega el primer concurs de fotografia de plats de Festa Major

divendres 22 gener 2016

La regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats vol promocionar, amb aquesta acció, el Mercat Municipal 

 

En el marc de la festa d’hivern i per primera vegada s’engega un concurs “Cuina de mercat, receptes de Festa Major” que té com a objectiu animar als salouencs i salouenques a participar de la Festa Major, a través de la cultura gastronòmica i dels productes de Mercat.

Podran participar en aquest concurs totes aquelles persones, majors de 18 anys, que entre el 22 de gener i l’ 1 de febrer, pugin la foto a la xarxa social d’Instagram (@salou_cultura_i_festes) amb l’etiqueta #receptescosblanc2016, amb la foto del plat (pot ser primer, segon o postre) on el producte protagonista provingui del Mercat Municipal de Salou. La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha assenyalat que “el concurs és una eina per dinamitzar el mercat, tot destacant la qualitat dels productes que s’hi poden trobar”. A més, ha afegit, els guanyadors –tres en total-  rebran un lot de productes del Mercat Municipal.

 

Els participants hauran d’enviar un correu electrònic a promocioeconomica@salou.cat, amb la recepta del plat elaborat, el seu nom i un mail de contacte. Així mateix, caldrà acreditar amb el tiquet de compra de qualsevol de les parades del Mercat Municipal de Salou l’adquisició del producte amb el qual s’ha cuinat el plat.

Des de l’organització es contactarà amb els guanyadors, i es faran públics els seus noms als comptes de xarxes socials de l’Ajuntament de Salou, i a través de la web www.salou.cat. El jurat seleccionat a l’efecte i compost per un fotògraf professional, per un membre del Mercat Municipal i per una persona del sector de la restauració valorarà la qualitat de les imatges, el grau de dificultat de la recepta, la presentació i originalitat. Els productes protagonistes del plat cal que s’hagin adquirit al Mercat Municipal.

Cada participant podrà pujar una sola fotografia. En el cas que n’hagi penjat vàries, només la darrera serà objecte de concurs. Els guanyadors hauran de presentar-se a l’entrega de premis, en la data i hora que prèviament es comuniqui. En cas de no poder-hi assistir, hauran d’enviar algú en representació seva, amb acreditació i autorització signada pel guanyador.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

concurs_cuina.jpg
CONCURS_MERCAT_copia.jpg

Document Actions