Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou engega un nou Pla d’Ocupació destinat a titulats universitaris

dijous 15 setembre 2016

A partir de dilluns s’obre el termini per buscar els 3 candidats que treballaran 6 mesos a jornada complerta  

 

El pla està finançat íntegrament per l’Ajuntament i està adreçat a persones en situació d’atur, demandants d’ocupació i amb titulació universitària   

 

La regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou engega un nou Pla Local d’Ocupació finançat íntegrament per l’Ajuntament i que està destinat a persones en situació d'atur, demandants d’ocupació i amb titulació universitària. D’aquesta manera, continuant amb la voluntat de l’Ajuntament i la Regidoria d’Ocupació de promoure iniciatives encaminades a millorar la situació de col·lectius amb dificultat d'inserció, s’ha volgut convocar aquest Pla d’Ocupació Local destinat al col·lectiu de titulats universitaris en els que també existeixen dificultats d'inserció al món laboral, a la vegada que desenvoluparan projectes d’interès general i social pel municipi com ampliar serveis destinats a persones que cerquen feina, formació i seguiment d’aturats, foment de l'emprenedoria o altres relacionats amb la millora de sistemes i programes informàtics, la qualitat i la transparència.

El regidor d’Ocupació, David González, manifestava que “amb aquest nou pla d’ocupació fem un nou pas endavant, no només perquè continuem destinat recursos propis destinats a fomentar la ocupació sinó també perquè també comencem a donar resposta a un col·lectiu de persones en atur amb una qualificació universitària que moltes vegades es veuen obligats a accedir a llocs de treball poc qualificats”. A més, afegia que “tot i que siguin places de duració determinada, es dóna la oportunitat a les persones que hi accedeixin a millorar les seves competències en el sector de la seva titulació, a la vegada que aportaran un gran valor afegit als projectes que realitzaran”.  Els llocs de treball pels quals es convoca plaça són un orientador/a laboral, un prospector/a d’empreses i un tècnic/a de sistemes informàtics. Les bases es podran consultar a la web de l’Ajuntament a l’apartat de Treballa/Plans d’Ocupació Local i les instàncies es podran presentar a partir de dilluns a l’OAC, a la planta baixa de l’Ajuntament.

La titulació exigida és estar en possessió de qualsevol grau, diplomatura o llicenciatura de la branca de ciències socials i jurídiques pels perfils de Orientador/a i Prospector/a o de la branca d'enginyeria informàtica, electrònica o de sistemes pel Tècnic/a de sistemes informàtics. S'ofereix un contracte de sis mesos a jornada completa. González ha afegit que “com no pot ser d’una altra manera, l'Ajuntament de Salou continuarà destinant recursos en la creació de plans d'ocupació locals, amb un ampli ventall de perfils per ajudar a pal·liar la situació socioeconòmica del salouencs i salouenques”.

Galeria d'imatges

feina.jpg

Document Actions