Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou engega una campanya de 'Bones Pràctiques' per al comerç

dijous 11 juliol 2024

L'Ajuntament de Salou ha llançat una nova campanya informativa i de sensibilització dirigida als comerços locals per promoure les bones pràctiques en l'ús de les zones de terrassa i de reculada. L'objectiu d'aquesta iniciativa és assegurar que aquests espais s'utilitzen de manera adequada, respectant l'estètica i la imatge previstes per l'ordenança de retolació i tendals, alhora que s'optimitza el rendiment dels negocis.

Hèctor Maiquez, regidor de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Salou, explica que es pretén que els comerços coneguin els petits detalls de l'ordenança que més els afecten i que puguin complir-la correctament. És que, una bona imatge genera confiança, augmenta les vendes i millora la seguretat, reduint els furts.

La campanya recorda als comerciants que estan prohibits els reclams, mostres, articles comercials i elements d'exposició a la façana del local o tendal, i que no es pot tenir res penjat. A més, no està permès deixar productes a terra, ja que la mercaderia ha d'estar protegida sota el tendal. També es prohibeix estrictament utilitzar els accessos dels establiments per emmagatzemar o acumular material o mercaderies.

Aquesta campanya pretén generar una bona imatge, perquè aquesta genera confiança, augmenta les vendes, millora la seguretat i redueix els furts

Un altre punt clau de la campanya és que les activitats desenvolupades a la terrassa han de ser les mateixes que es realitzen a l'interior del local. Aquesta coherència és essencial per mantenir la imatge i funcionalitat dels espais comercials.

"Si tothom subscriu i posa en pràctica aquestes recomanacions, tots en sortirem guanyant. La confiança és una peça clau per al nostre èxit col·lectiu i sobretot del teixit comercial," conclou Hèctor Maiquez.

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, recorda que  si tothom subscriu i posa en pràctica aquestes recomanacions, tots en sortirem guanyant

Aquesta iniciativa pretén no només millorar l'estètica urbana de Salou, sinó també contribuir a un entorn comercial més segur i atractiu per als residents, visitants i turistes.

Fitxers adjunts

Document Actions