Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou engega una nova edició de les xerrades per a la salut

Factors de risc cardiovasculars i la osteoporosis principals temes de les conferències

dilluns 08 febrer 2010

La Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Salou amb la col·laboració del Centre d’Assistència Primària de Salou ha organitzat una nova edició de les xerrades per a la salut per tal de conscienciar als ciutadans de la importància de tenir bones pràctiques. Totes dues xerrades es duran a terme a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic per professionals del sector. La primera d’aquestes xerrades tindrà lloc el proper dimecres dia 10 de febrer a les 17 hores on la Dra. Anna Palau Vendrell, metge resident de Medicina Familiar i Comunitària E.A.P. de Salou, ens parlarà sobre els factors de risc cardiovasculars: hipertensió, diabetes, colesterol i obesitat.

 

La segona de les xerrades tindrà lloc el dijous dia 17 de febrer a les 17 hores i anirà a càrrec de la Dra. Milagros Luna Arce, metge resident de Medicina Familiar i Comunitària E.A.P. de Salou. La doctora Luna explicarà què és la osteoporosis i com podem prevenir-la.

 

La Regidora de Salut Pública, Montserrat Porter ha declarat que: "estem molt contents amb els resultats de les xerrades anteriors i esperem que en aquestes el nombre d’assistents s’incrementi notablement ja que creiem que són temes d’interès general entre tota la població de Salou".

Document Actions