Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou enllestirà el nou Skatepark a finals d’aquest mes de febrer

dijous 02 febrer 2023

L’espai, ubicat al parc de Manuel Albinyana, entre els carrers de Tarragona i de Pere Gales, és de 1.703,88 m²

Es construeixen una gran varietat d’elements, com plans inclinats amb rampes, un gran bowl, quarters, duna, volcà, funboxes, piràmides i barres, entre d’altres

 

Salou ha iniciat, aquestes darreres setmanes, les obres de remodelació i ampliació de l’Skatepark, ubicat al parc de Manuel Albinyana, entre els carrers de Tarragona i de Pere Gales. L’objectiu d’aquesta actuació és renovar les instal·lacions, ampliar la zona de patinatge i elements de joc, atès l’increment de la demanda i ús, per part del jovent, especialment.

L’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Joventut, Julia Gómez, va visitar, ahir dimecres, al migdia, l’estat de les obres.

A banda del desmuntatge dels jocs existents, s’ha realitzat l’aixecament dels murs de formigó, paviment de llambordes i especies vegetals. Com a element diferenciador, s’ha procedit la l’excavació del bowl; i, en paral·lel, s’ha procedit a fer la solera general de tot l’àmbit, quedant plana tota la zona, sense ressalts.

Seguidament, es formen tots els elements de joc amb les seves particularitats i diversitat de  materials d’acer i formigó. Es construeixen un gran conjunt d'estructures, com plans inclinats amb rampes, un gran bowl, quarters, duna, volcà, funboxes, piràmides, barres, entre d’altres estructures.

L’alcalde Pere Granados ha mostrat la seva satisfacció per les obres, posant de relleu el gran diàleg que s’ha produït, des de l’Ajuntament, amb el jovent de Salou, per tal de “conèixer les seves iniciatives i propostes, i poder definir com voldrien que fos el nou Skatepark”, el qual, va afirmar, “ja és una realitat”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Julia Gómez, ha explicat que “el nou espai compta amb 18 elements, des de rampes més petites de les què poden fer ús els usuaris principiants, i fins a estructures més complicades, per als professionals”. Ha assegurat que la remodelació del Skatepark actual “era una reivindicació històrica per part dels joves”; i ha anunciat que “les obres finalitzaran a finals d’aquest mes de febrer”.

La superfície de patinatge serà de 1.703,88 m², dins d’una zona d’actuació total de 1.992,61 m².

El pressupost d’execució és de 301.834,79 euros, IVA inclòs.

Galeria d'imatges

4.jpg
0.JPG
1.JPG
3.JPG
8.JPG
5.JPG
7.JPG

Document Actions