Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou entra a formar part de la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani

dimarts 15 novembre 2016

Salou, destinació referent del sud de Catalunya del sector turístic, vol mostrar el seu compromís i la seva voluntat de col·laboració

 

Salou estarà representada a la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani a través del seu alcalde Pere Granados. En aquest sentit, com ha manifestat el batlle “Salou sempre ha mostrat el seu suport a impulsar les infraestructures ferroviàries del territori que millorin el transport de viatgers i molt especialment, hem estat reivindicatius en el traçat del Corredor Mediterrani i la implantació d’aquells enllaços necessaris que ens han de facilitar una bona connexió amb la xarxa ferroviària de mig i llarg recorregut”.

D’aquesta manera, des del municipi s’ha sol·licitat al Departament d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat que es pugui participar activament en la Taula Estratègica Catalana del Corredor Mediterrani; petició que ha estat acceptada. “Pretenem reclamar un nou impuls d’aquesta infraestructura i que sigui considerada prioritària pel govern en tractar-se d’un eix que concentra el 44% del PIB de tot l’Estat espanyol i el 50% de les exportacions i les importacions”, deia Granados, qui considera que donat que aquest organisme vol reclamar que es defineixi i concreti una agenda d’inversions imprescindibles alhora que s’analitzin les necessitats en matèria de transports de les diferents activitats econòmiques, entre elles la turística; “Salou, destinació referent del sud de Catalunya del sector turístic, vol mostrar el seu compromís i la seva voluntat de col·laboració”.

El passat 25 de maig va tenir lloc la primera de les reunions de la Taula Estratègica per reclamar al Govern espanyol l’impuls d'aquesta infraestructura. En la trobada hi van participar més d'un centenar de representants de tots els sectors implicats, entre els quals hi ha grups parlamentaris, administracions locals, les cambres de comerç catalanes, sindicats, patronals i universitats.

Cal recordar també que en sessió plenària del dia 28 de juliol de 2016, l’Ajuntament de Salou va aprovar una moció instant al Govern de l’Estat a la millora del servei de rodalies a Catalunya i al Camp de Tarragona; i també una moció en el sentit de crear una taula tutelada per la Generalitat per tractar la problemàtica del transport públic ferroviari al Camp i a la Costa Daurada.

Galeria d'imatges

taula.jpg

Document Actions