Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, entre els millors 20 ajuntaments d’Espanya, per la seva ‘excel·lència en gestió municipal’

dilluns 22 maig 2023

El Consistori salouenc ha estat reconegut per l’Instituto Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada (ICGEA), per la seva gestió eficient i la seva bona praxi, tant en l’àmbit econòmic-administratiu, com social, i el vessant sostenible

 

L’Instituto Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada (ICGEA) ha destacat entre 20 ajuntament espanyols el de Salou per la seva “excel·lència en gestió municipal” i el seu bon fer en l’àmbit econòmic-administratiu i social. Segons un informe, fet públic recentment, el Consistori salouenc es troba entre els que han dut a terme una gestió destacada, en els darrers anys.

Segons ha manifestat l’alcalde Pere Granados, “es posa de manifest que des de l'Ajuntament estem realitzant una gestió de qualitat des dels àmbits econòmics, socials i administratius, oferint un servei d’excel·lència". Afegia que "estem satisfets que es reconegui, també, la feina duta a terme amb projectes de transformació i digitalització que consoliden Salou com un municipi sostenible i intel·ligent, que millora la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes".

L'Ajuntament de Salou, presidit per l’alcalde Pere Granados, està compromès amb projectes de renovació i transformació urbana, amb l’objectiu de pacificar la ciutat per convertir-la en un lloc més agradable per a les persones, incrementant, així, la seva qualitat de vida. Exemples d’aquesta bona gestió són la recuperació d’espais per a vianants, la millora de la carretera del Far i el projecte de recuperació ambiental del Cap Salou, entre d’altres.

A més, la capital de la Costa Daurada promou iniciatives per fer del municipi una destinació turísticament activa i atractiva durant tot l’any, a través d’una oferta esportiva i gastronòmica diversificada, amb un extens calendari d’esdeveniments, distribuïts al llarg de tot l’any.

La ciutat també treballa per a la mitigació del canvi climàtic i els seus efectes, impulsant accions com les obres d’endegament del barranc de Barenys per resoldre les inundacions. Així mateix, el municipi de Salou està plenament compromès amb la digitalització, implementant polítiques de transformació digital, tant en la gestió interna com en l’oferta de serveis públics.

Des del vessant social i d’atenció a les persones, Salou treballa colze a colze i establint convenis amb entitats i organitzacions com la Creu Roja i Agbar, per tal de millorar l’ocupabilitat dels salouencs i salouenques, a través de programes com ONA Activa’t.

L’ICGEA és un institut de pensament i investigació de la interacció entre governança i economia aplicada per avançar en constructiu i en decisiu sobre el trinomi: benestar social, progrés econòmic i sostenibilitat ambiental.

 

 

Galeria d'imatges

MIRADOR DE LA PUNTA PRIMA HQ.jpg

Document Actions