Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou és avui divendres la seu electoral del dominicans censats a les províncies de Tarragona, Lleida, Saragossa, Osca i Terol

divendres 16 maig 2008

Els ciutadans de la República Dominicana que resideixen a la demarcació de Tarragona i Lleida i a les províncies de Saragossa, Osca i Terol i vulguin votar a les eleccions generals a la presidència i vicepresidència del seu país, hauran de fer-ho avui divendres 16 de maig a Salou. L'Ajuntament d'aquest municipi ha cedit la sala de premsa del consistori perquè les persones que hi estan convocades (un total de 1.200) puguin exercir el seu dret de vot a partir de les 8 hores i fins a les 22 hores en aquestes instal·lacions.

Aquesta serà la segona vegada que la República Dominicana celebrarà els seus comicis també a l'exterior. La primera vegada, els empadronats a Catalunya van poder votar només a Barcelona. En aquesta ocasió, les seus electorals triades han estat: Barcelona ciutat (que actuarà de centre de transmissió i de base de dades), Hospitalet de Llobregat i Salou. En aquestes ciutats hi haurà 18, 3 i 2 col·legis electorals, respectivament.

'La localitat de Salou ha estat escollida com a seu perquè és el municipi on més dominicans censats hi ha de la província de Tarragona. El nombre de dominicans empadronats a Salou també és superior al de les províncies de Lleida, Saragossa, Osca i Terol'.
En concret, a data del 13 de maig, hi havia censats a Salou, un total de 498 dominicans, el que representa un 1,845% de la població, segons dades del padró municipal.

En cas que no hi hagués majoria, se celebraria una segona volta dels comicis el dia 30 de juny i els electors haurien de tornar a votar en les mateixes seus.

Document Actions