Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es bolca en la novena edició de la Marató de Donació de Sang

A les dues de la tarda ja s’havien aconseguit 380 litres de sang en quasi prop de 400 donacions

dissabte 24 novembre 2012

El TAS de Salou concentra avui l’activitat solidària del municipi gràcies a la novena edició de la Marató de donació de sang que organitzen conjuntament el Banc de Sang i Teixits de Tarragona –Terres de l’Ebre i la regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Salou i l’Associació de donants de sang del Tarragonès. Enguany, la marató ha començat una hora abans, a les nou del matí i finalitzarà dotze hores més tard, a les nou de la nit. Al llarg d’aquesta jornada moltíssimes activitats al voltant de la Marató amb actuacions musicals, de màgia, de les corals locals, tallers de maquillatge, balls regionals, inflables i moltes més activitats organitzades per associacions locals, entre elles el club Xic’s, estan centrant l’animació i el divertiments pels assistents a l’edifici del TAS, centre neuràlgic de la marató.

Com és ja habitual a la una del migdia s’han lliurat els diplomes a les moltes entitats col·laboradores en la jornada d’avui, com a reconeixement a la feina feta i a la seva solidaritat en pro de salvar vides. L’alcalde, Pere Granados, destacava “la capacitat de Salou de participar amb èxit en tots els actes solidaris. Estem orgullosos de la nostra gent i de ser com som”, ha dit. Per la seva part el doctor Enric Contreras ha volgut felicitar la població per “l’excel·lent resposta que any rere any trobem a Salou” i ha destacat la participació de la Fundació PortAventura, la qual regala una entrada a cada donant. El regidor de Salut Pública, Ramon Pascual ha explicat que amb els nous mecanismes que s’han introduït en aquesta edició  “estem fent possible que moltíssima més gent hagi optat per donar sang però sense esperes i de manera molt més còmode”. A les dues del migdia prop de 400 donacions ja s’havien fet efectives, el gairebé el doble que l’any anterior a la mateixa hora.

La Marató persegueix com a objectiu principal sensibilitzar sobre la necessitat de prendre costum de donar sang i captar nous i noves donants. Precisament, per tal de dinamitzar l’espai i fer més amena les activitats seguiran animant la jornada fins a les 21 hores.

Galeria d'imatges

IMG_1541.JPG
IMG_1548.JPG
IMG_1561.JPG
IMG_1541.JPG
IMG_1548.JPG
IMG_1561.JPG

Document Actions