Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou es consolida com a destinació preferida per als turistes irlandesos

dimarts 30 gener 2024

Salou, a través del Patronat Municipal de Turisme, va marcar presència en la prestigiosa Fira Holiday World de Dublín, celebrada del 26 al 28 de gener, amb un espai a l'estand de Turespaña, tot destacant-se com a destí turístic de primer ordre davant un públic tant professional com general.

Durant l'esdeveniment, els agents de viatges i operadors turístics van reportar una notable demanda de reserves per a Salou, confirmant la seva popularitat entre els visitants irlandesos.

A més de la seva participació a la fira, Salou va assistir als ITAA Awards, un acte organitzat per la Associació d'Agents de Viatges d'Irlanda, on Espanya va ser reconeguda com el millor destí i per tenir la millor oficina de turisme.

Salou va aprofitar l'ocasió per connectar amb els principals periodistes especialitzats d'Irlanda durant una cerimònia especial organitzada per Travel Extra News, el principal mitjà de comunicació turístic d'Irlanda.

Salou, destinació força sol·licitada
D'altra banda, i segons dades de l'Oficina Espanyola de Turisme (OET) a Dublín, Catalunya s'ha convertit en el destí preferit pels irlandesos a Espanya, captivant el 22% de les preferències, seguit d'Andalusia i les Illes Canàries. Salou, en particular, destaca com el destí més sol·licitat de la Costa Catalana.

Els alts preus dels vols per l'estiu del 2024 han inclinat a la majoria de turistes a reservar les seves vacances a través d'agències de viatges, amb TUI i Sunway com a principals operadors. No obstant això, també s'ha observat un augment de les reserves on-line a través de plataformes com clickandgo.com o bookabed. Les reserves per a maig i juny d'aquest any ja han registrat un significatiu increment.

Salou es valora especialment per les seves platges, el clima agradable, la seguretat, la gastonomia i la neteja, l'opció de shopping, la proximitat a l'aeroport de Reus, la qualitat dels allotjaments i l'oferta d'oci.

Segons dades de l'Oficina Espanyola de Turisme a Dublín, Catalunya s'ha convertit en el destí preferit pels irlandesos a Espanya, captivant el 22% de les preferències, seguit d'Andalusia i les Illes Canàries. Salou, en particular, destaca com el destí més sol·licitat de la Costa Catalana

 L'ampliació de la temporada de vols a Reus, des de finals de març fins a octubre, augura un augment de les arribades de turistes irlandesos per la temporada 2024.

Salou està treballant per reforçar encara més les relacions amb Irlanda, com es va evidenciar en les reunions amb Clare Dune, CEO de les Agències de Viatges d'Irlanda, i diversos representants del sector.

La realització de fam trips i press trips a Salou és crucial per a mostrar les novetats i atractius turístics de la destinació, garantint així la seva contínua preferència entre els visitants irlandesos.

Galeria d'imatges

dublin1.jpg
dubli2.jpg
Eoghan Corry master of ceremonies at the Travel Extra travel journalist of the year awards.jpg

Document Actions